noodles volos banner

Αναστασίου: «Μπορούμε και στην Ευρώπη με νέα παιδιά»

 

Οι πράσινοι θέλουν στο Εστορίλ να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League από τη Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να τα καταφέρει και με τα νέα παιδιά στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του τριφυλλιού αρχικά στάθηκε στο δύσκολο έργο που έχει ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί» και στη συνέχεια μίλησε και για την πρεμιέρα των ομίλων:

«Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία. Το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας δεν το βλέπω σαν μάθημα. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε.

Η πίεση, το άγχος και η ψυχολογική φόρτιση για το 2-2 μας ανάγκασε να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θέλαμε. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Είναι θετικό να συλλέξουν τα παιδιά εμπειρίες και δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και με τα νέα παιδιά», είπε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Συνθήκες ντέρμπι»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο συνέπεσε με το ταξίδι οπαδών του Ολυμπιακού για το Μάλμε και έτσι η αστυνομία άλλαξε το τσεκ ιν του τριφυλλιού για παν ενδεχόμενο. Ετσι, για να μην γίνει καμία συνάντηση η αστυνομία αποφάσισε να καθυστερήσει λίγο την αναχώρηση των πρασίνων.

 

Last modified onWednesday, 01 October 2014 10:17