noodles volos banner

Την Τετάρτη 3/12 κληρώνει για την Εθνική παίδων

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου (11:40 ώρα Ελλάδας) θα μάθει η Εθνική Παίδων τους αντιπάλους της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Στην κλήρωση της Νιόν θα πάρουν μέρος οι 31 ομάδες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση από την προκριματική φάση και η Γερμανία που πέρασε χωρίς αγώνα ως η επικεφαλής της συνολικής βαθμολογικής κατάταξης. Να θυμίσουμε ότι η Εθνική παίδων προκρίθηκε χάρη σε γκολ του Βολιώτη ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Λημνιού, ενώ σε αυτή μετέχουν και οι επίσης Μαγνησιώτες, Δερμιτζάκης και Κατράνης.

Εκτός της ελληνικής ομάδας και της γερμανικής, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην elite round οι Σουηδία, Ιρλανδία, Σκωτία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Τσεχία, Ρουμανία. Η προκριματική φάση ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου. Με βάση τις πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς και τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης (6-22 Μαΐου, Βουλγαρία), στην elite round θα σχηματιστούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις επικεφαλής στη βαθμολογία και τις επτά καλύτερες δεύτερες να προκρίνονται στα τελικά (συνολικά 16 ομάδες μαζί με τη διοργανώτρια).