noodles volos banner

Κατέθεσε αυτοβούλως οτι είχε στήσει ματς ο Γκάμπι!

 

Απίστευτη πρωτοβουλία του αρχηγού της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος πήγε αυτοβούλως στον εισαγγελέα και παραδέχθηκε πως είχε στήσει ματς όταν αγωνιζόταν στη Σαραγόσα!

Ο Γκάμπι το πρωί της Πέμπτης (02/10) πήγε με δική του πρωτοβουλία στο γραφείο του Ειδικού Εισαγγελέα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος, στη Μαδρίτη, όπου ομολόγησε ότι είχε εμπλακεί σε στήσιμο αγώνα πριν από τρία χρόνια. Ο εν λόγω εισαγγελέας έχει αρχίσει έρευνα για χειραγώγηση αγώνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την Ατλέτικο να έχει αποφασίσει πως πρέπει να βοηθήσει στο έργο του.

Ο αρχηγός της, Γκάμπι, γνώριζε πράγματα όπως φαίνεται και μόνος του πήγε στο γραφείο του εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι είχε συμμετοχή στο να στηθεί το Λεβάντε – Σαραγόσα το 2011!

«Έκανα ότι μου είπε η ομάδα», είπε κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα ο Γκάμπι και επεσήμανε πως όλα ήταν ήρεμα και δεν είχε κάτι παραπάνω να προσθέσει. Ο Γκάμπι φέρεται να είπε στον εισαγγελέα πως η Σαραγόσα πήρε χρήματα για εκείνο το παιχνίδι, όμως δεν γνώριζε ούτε το ακριβές ποσό, ούτε που πήγαν τα χρήματα και το ποιος τα είχε πάρει.

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε και ο πρόεδρος της Σαραγόσα εκείνο το διάστημα, Αγκαπίτο Ιγκλέσιας, ενώ… παρέλασαν και ποδοσφαιριστές που έπαιξαν εκεί όπως οι Ντιόγκο, Μπραούλιο, Ομπράντοβιτς αλλά και παίκτες της Λεβάντε όπως ο Μπαγεστέρος ενώ ο Ικετσούκβου Ούτσε θα δώσει τη δική του εκδοχή τη Δευτέρα, καθώς πλέον αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ και το βράδυ έχει παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το θέμα έχει πάρει τρομερές διαστάσεις στην Ισπανία και από τον Μάιο του 2011, όταν και έγινε ο αγώνας, ως και σήμερα, υπολογίζεται ότι από το γραφείο του εν λόγω εισαγγελέα θα περάσουν περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές και παράγοντες που έχουν αναμιχθεί στην αναμέτρηση την οποία η Σαραγόσα νίκησε 2-1, με δυο γκολ του Γκάμπι!

 

Last modified onThursday, 02 October 2014 15:57