noodles volos banner

Στο στόχαστρο... ξανά ο Μπαλοτέλι

Πυρ και μανία είναι με τον Μάριο Μπαλοτέλι τόσο μεγάλη μερίδα των οπαδών της Λίβερπουλ όσο και πρώην άσοι της, όχι μόνον για τη νέα επιεικώς απογοητευτική του εμφάνιση στο εντός έδρας 0-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και ίσως πολύ περισσότερο  εξ αιτίας μίας χειρονομίας του στο δρόμο προς τα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός έκρινε σκόπιμο με το σκορ ήδη 0-3 σε βάρος της ομάδας του και ενώ πήγαιναν οι παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια για το ημίχρονο να ανταλλάξει τη φανέλα του με τον Πέπε της πρωταθλήτριας Ευρώπης.
«Πρακτική» που όμως κάθε άλλο παρά σύμφωνη είναι με το εθιμοτυπικό τελετουργικό το οποίο εγκρίνει ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Μπρένταν Ρότζερς που στο πρόσφατο παρελθόν είχε λάβει μέτρα σε βάρος του Μαμαντού Σακό για ανάλογη …πρωτοβουλία του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι πέρυσι.
Ο Ρότζερς  ο οποίος απέσυρε από το παιχνίδι τον Μπαλοτέλι  στο ημίχρονο για λόγους τακτικής όπως υποστήριξε, επισήμανε σχετικά με το όλο θέμα: «Πέρυσι είχαμε ένα ανάλογο επεισόδιο και το αντιμετωπίσαμε με εσωτερικές διαδικασίες στην ομάδα. Είναι ακριβώς το ίδιο. Άκουσα για αυτό όταν έβγαινα από τον αγωνιστικό χώρο. Αν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, το κάνεις στο τέλος του αγώνα και κάτι το οποίο θα το τακτοποιήσω».
Από την πλευρά του ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής Τζέιμι Κάραγκερ τόνισε: «Δεν αλλάζω άποψη για τον Μπαλοτέλι και αυτό δεν έχει να κάνει με το έχει κάνει ως τώρα στη Λίβερπουλ αλλά με αυτά όταν αγωνιζόταν στις Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν. Δεν νομίζω πως θα είναι εδώ για πολύ καιρό. Μπορεί να μην φύγει τόσο γρήγορα όσο ο Ρόμπι Κιν αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα».
Καταπέλτης από την πλευρά του παρουσιάστηκε ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων» στη δεκαετία του 70 και 80, Φιλ Τόμπσον σύμφωνα με τον οποίο «είναι ντροπιαστικό  και για τους δύο παίκτες, αν αλλάζεις φανέλα τι σκέπτεται ο άλλος για εσένα όταν εκπροσωπείς την ομάδα σου και δίνεις τη φανέλα της στο ημίχρονο τι περνάει εκείνη την ώρα από το μυαλό σου».

Last modified onThursday, 23 October 2014 11:36