noodles volos banner

Ξεκίνημα με πεντάρα για την ελληνική ομάδα Minifootball

 

Αυτό και αν ήταν ιδανικό ξεκίνημα! Η Ελληνική ομάδα minifootball, με τον Βιολιώτη Γιάννη Αντζούρη να αγωνίζεται βασικός, ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο και σταμάτησε το κοντέρ στα… πέντε απέναντι στην ομάδα της Λιθουανίας!

Η ομάδα του Αποστόλη Γκαϊφύλλια είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έδειξε ότι είναι ικανή φέτος για μεγάλα πράγματα! Πλέον η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 18:00 τη Σλοβενία και οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, η οποία σε μεγάλο βαθμό θα «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Η Ελληνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με δύο χαμένες ευκαιρίες στα πρώτα 3 λεπτά, μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 4', όταν το εκπληκτικό σουτ του Νικολάου έστειλε την μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Λιθουανού τερματοφύλακα, Ταρακανόβας! Στο 8', Ο Λευκαρίτης με πλάγιο βρήκε στην αριστερή πτέρυγα τον Καραβίδα και ο τελευταίος με "ξερό" σουτ έκανε το 2-0. Ο Ντούβλης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι στο 15', χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Στο 19', ο Νικολάου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όντας μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το πλασέ του να περνά μόλις άουτ.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, η Ελληνική ομάδα πέτυχε νέο τέρμα! Η βαθιά μπαλιά από τον Χατζημηνά στο 23' βρήκε τον Λεβέντη, ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 3-0! Πέντε λεπτά αργότερα, ο συνδυασμών των Ελλήνων ήταν μαγικός έξω από την περιοχή των Λιθουανών, με τον Ντούβλη να βρίσκει τον Ανδρεόπουλο, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 4ο γκολ. Στο 39', μπήκε το κερασάκι στην τούρτα: Καραβίδας και Λεβέντης συνδυάστηκαν στην αντεπίθεση και ο τελευταίος πλάσαρε υποδειγματικά για το 5-0!!!

ΕΛΛΑΔΑ (Γκαϊφύλλιας): Χατζημηνάς, Ξανθός, Καραβίδας, Αντζούρης, Γκιάτης, Λεβέντης, Ντούβλης, Νικολάου, Παπαδόπουλος, Συμσπύρης, Ανδρεόπουλος, Λευκαρίτης

 

Last modified onThursday, 27 November 2014 16:38