noodles volos banner

Ισοπαλία με τη Σλοβενία η Εθνική minifootball, παίζει με Ρουμανία

Μετά το εντυπωσιακό 5-0 κόντα στη Λιθουανία, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η Ελληνική ομάδα minifootball, με τον Βολιώτη Γιάννη Αντζούρη στη σύνθεση της, ήλεγξε το ματς κόντρα στη Σλοβενία και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στο κλείσιμο της 2ης μέρας του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο. 
Το τελικό 0-0 κρατά ζωντανή την ομάδα μας στο κυνήγι της πρόκρισης και στο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρουμανία θα κυνηγήσει την καλή εμφάνιση και άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. 
Στα του ματς, η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Νικολάου στο 8’. Η μεγάλη όμως φάση για μας ήρθε στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 23', όταν ο Λεβέντης έχασε ένα φαινομενικά βέβαιο γκολ. μπροστά σε κενή εστία! 
Σημαντική ευκαιρία είχε λίγο πριν το τέλος του ματς και ο Λευκαρίτης, όταν επιχείρησε να αιφνιδιάσει με ανάποδο ψαλίδι τον Σλοβένο πορτιέρο, με τη μπάλα να καταλήγει τελικά άουτ. 
Συμπερασματικά, Η ελληνική ομάδα δείχνει ότι μπορεί και αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση, κάτι που θα το γνωρίζει το βράδυ της Παρασκευής. Ο αγώνας με τη Ρουμανία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 από το από το Novasports 7 και μέσω live stream στο www.eurominifootball.com 
Η συμφωνία της Ελληνικής Ομάδας με την OB (Orphee Beinoglou) είναι ένα ακόμα δείγμα πως μετά η εταιρία αγκαλιάζει το Minifootball, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δείχνει πιστή στη στρατηγική που χάραξε το 2013 με την σημαντική της υποστήριξη στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα minifootball που φιλοξενήθηκε στην χώρα μας. 
ΕΛΛΑΔΑ (Γκαϊφύλλιας): Χατζημηνάς, Ξανθός, Καραβίδας, Αντζούρης, Γκιάτης, Λεβέντης, Ντούβλης, Νικολάου, Παπαδόπουλος, Συμσπίρης, Ανδρεόπουλος, Λευκαρίτης