noodles volos banner

Πρόκριση για τέσσερις στο Κόπα ντελ Ρέι

Στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκονται από την Πέμπτη (18/12) οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μάλαγα και Έλτσε

Οι «ροχιμλάνκος» ήρθαν ισόπαλοι με την Λ' Οσπιταλέτ με 2-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν», αλλά σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Σκόρερ και των δύο γκολ της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο «δήμιος» του Ολυμπιακού, Μάριο Μάντζουκιτς.

Στο ζευγάρι της Έτλσε με τη Βαγιαδολίδ, ένα γκολ αποδείχτηκε αρκετό για να κρίνει την πρόκριση. Ο Άντριαν στο 7ο λεπτό του αγώνα σκόραρε για τους «πράσινους» δίνοντας τους τη μεγάλη πρόκριση μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην πρώτη αναμέτρηση.

Στην Ανδαλουσία η Μάλαγα φιλοξένησε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Μετά το 1-1 του «Ριαθόρ» οι λογαριασμοί ήταν ανοικτοί. Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0, αλλά στο δεύτερο μέρος ακολούθησε... καταιγίδα. Ο Σάντα Κρουζ σκόραρε δύο φορές, ο Ρέσιο και ο Καμάτσο από μία και η Μάλαγα διέσυρε την Ντέπορ με 4-1. Το γκολ της ομάδας της Γαλικίας σημείωσε ο άλλοτε σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Έλντερ Πόστιγκα ισοφαρίζοντας προσωρινά στο 57'.

Τέλος, στο «Σαν Μαμές» η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε 1-0 την Αλκογιάνο χάρη σε γκολ του Βιγκέρα στο 38' και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε κι αυτή το εισιτήριο για τους «16» του ισπανικού Κυπέλλου.