noodles volos banner

Συνεχείς επαφές για τον πάγκο της Εθνικής

Καθημερινά οι μνηστήρες για να αναλάβουν το πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πληθαίνουν. Τον διάδοχο του Ρανιέρι, θα τον μάθουμε τις επόμενες μέρες. Ο Γιώργος Καραγκούνης, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με προπονητές που ενδεχόμενα, θα αναλάβουν τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Σλάβισα, Στογιάνοβιτς, φερεται να είναι το νέο πρόσωπο που θα απασχολήσει μεταξύ άλλων τον Γιώργο Καραγκούνη και το συμβούλιο της ΕΠΟ. Ο Στογιάνοβιτς, στο παρελθόν ήταν στο πάγκο της Εθνικής Σλοβενίας, πέρυσι είχε σώσει τον Λιρς από τον υποβιβασμό και έχει κερδίσει πρωτάθλημα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τιμοούρ Κετσπάγια, φέρεται να είναι ένας ακόμη προπονητής, που ενδέχεται να απασχολήσει την ΕΠΟ. Ο Γεωργιανός βρίσκεται στην χώρα μας, και η φημολογία θέλει να έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου , έχει ήδη συναντηθεί στην Ισπανία με τους Σέρχιο Μαρκαριάν και Μίτσελ. Στους υποψηφίους από ελληνικής πλευράς είναι ο Γιώργος Δώνης. Αυτή την στιγμή, οι Σέρχιο Μαρκαρίαν και Γιώργος Δώνης είναι τα φαβορί, για την ανάληψη του ελληνικού πάγκου. Το θέμα είναι πιθανό να τελειώσει τις προσεχείς ημέρες.