noodles volos banner

Aγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ

Η ήττα της Σίτι στο «Άνφιλντ» κράτησε την Τσέλσι στο +5 από τους πρωταθλητές με έναν αγώνα λιγότερο και τους έφερε πιο κοντά στον τίτλο. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο στόχο την Τετάρτη, κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την 28η αγωνιστική. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που πανηγύρισε το Λιγκ Καπ με τους «μπλε» την Κυριακή, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτιτς.
Η Σίτι χωρίς άλλα περιθώρια για απώλειες κοντράρεται με τη Λέστερ στο «Έτιχαντ» ελπίζοντας σε… ευχάριστα από το Λονδίνο με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του να μην καταθέσουν τα όπλα.
Χαμός γίνεται για τις θέσεις 3-4, με πέντε ομάδες να συνωστίζονται σε απόσταση επτά βαθμών. Η τρίτη Άρσεναλ αναμετράται εκτός έδρας με την ΚΠΡ χωρίς τους Γουίλσιρ, Φλαμινί και Αρτέτα, ενώ η Μαν. Γιουνάιτεντ παίζει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με τη Νιούκαστλ έχοντας μεγάλο απόντα τον Φαν Πέρσι.
Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπέρνλι χωρίς τον Άιμπ και πιθανώς τους Τζέραρντ, Σακχό, Τζόνσον, Λούκας και Τζόουνς. Η Τότεναμ, μετά την απογοήτευση της απώλειας του Λιγκ Καπ και τον αποκλεισμό από το Europa League, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και φιλοξενεί τη Σουόνσι, ενώ η Σαουθάμπτον που παραμένει στο κόλπο για το Champions League παίζει με την Κρίσταλ Πάλας.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής
Τρίτη 3/3 (21:45)
Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ
Χαλ-Σάντερλαντ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας
Τετάρτη 4/3 (21:45)
ΚΠΡ-Άρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Στόουκ-Έβερτον
Τότεναμ-Σουόνσι
Λίβερπουλ-Μπέρνλι (22:00)