noodles volos banner

Νίκη για την Εθνική επί της Σκωτίας με βασικούς Λημνιό και Κατράνη

Μία… ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που διεξάγεται στην Βουλγαρία βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, καθώς επικράτησε 1-0 της Σκωτίας. Στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκαν για όλο το 90λεπτο, οι Βολιώτες ποδοσφαιριστές, Κατράνης και Λημνιός. Ο δεύτερος μάλιστα στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι στο 58'. 

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο και ανέβηκε στους 4 βαθμούς, δύο πίσω από την Γαλλία, που με τη νίκη της 1-0 επί της Ρωσίας εξασφάλισε την πρόκριση. Στην τελευταία αγωνιστική, η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει τους «μπλε» και με τουλάχιστον μία ισοπαλία, παίρνει το… εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Σκωτία μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 6’ απείλησε με τον ΜακΙντάιρ, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι και στην εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 39’ ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και στο 58’ με τον Λημνιό, αλλά το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (49΄ Λάμπρου), Λημνιός, Τσίγγος (80΄ Δοδοντσάκης), Κιρτζιαλίδης (49΄ Χατζηδίμπας).

Σκωτία: Ρόμπι ΜακΚρόρι, Φινλέισον (49΄ Μίντλετον), Ρος ΜακΚρόρι, ΜακΙντάιρ, Χάρβι, Μπερτ, Χιλ, Ρος (75΄ Σούταρ), Γουίλσον, Χέντρι, Μίλερ (68΄ Μόρισον)

Η βαθμολογία του ομίλου (σε 2 αγώνες):

  1. Γαλλία     6-0  6
    2. ΕΛΛΑΔΑ     3-2  4
    3. Ρωσία      2-3  1
    4. Σκοτία     0-6  0