noodles volos banner

Βελλίδης: «Η Ελλάδα θα προκριθεί»

 

Από την περασμένη Δευτέρα ο Μάρκος Βελλίδης, μαζί με ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, προπονείται στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στα υπόψη του ομοσπονδιακού εκλέκτορα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τα Νησιά Φερόε, με δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση, διατράνωσε την πίστη για πρόκριση της "γαλανόλευκης" ομάδας στα τελικά του EURO 2016.

«Η Ελλάδα θα προκριθεί» εκτιμά ο ικανός Έλληνας τερματοφύλακας, ενώ για την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε ότι «δικαιώθηκα και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσω για άλλα τρία χρόνια», ενώ για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν θα παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα θεωρεί ότι «δεν είναι πολύ ωραίο, αφού έχουμε κερδίσει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας το έχουν στερήσει». Όσο για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού; «Σίγουρα με ενδιαφέρει ως προοπτική, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θέλει οπωσδήποτε να φύγει. Έχουμε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θα πρέπει να το προσέξουμε, γιατί αν φύγουμε όλοι θα σβήσει».

 

Last modified onFriday, 29 May 2015 08:45