noodles volos banner

Στην εθνική Ανδρών ο Τζανετόπουλος!

 

Τα πρωταθλήματα διακόπτονται για τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2016 και η εθνική μας ομάδα θα αρχίσει τη μίνι προετοιμασία της για τις δύο αναμετρήσεις με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10/2015, Μπέλφαστ) και την Ουγγαρία (11/10/2015, «Γ. Καραϊσκάκης»). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας απηύθυνε πρόσκληση στον Άνταμ Τζανετόπουλο και ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ θα αντικαταστήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος, λόγω τραυματισμού, εξαιρέθηκε από την αποστολή. Έτσι, για πρώτη φορά, ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου θα βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Ανδρών!!!

H επιλογή του αποτελεί προσωπική δικαίωση καθώς κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βρεθεί από παίκτης του πάγκου στο βασικό σχήμα και πλέον στο αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα. Στη σεζόν που διανύουμε ο Τζανετόπουλος έχει παίξει και στα έξι παιχνίδια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα χωρίς καν να βγει αλλαγή. 

Η αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Βόρειο Ιρλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

 

Last modified onMonday, 05 October 2015 11:00