noodles volos banner

Μένει στη Ρεάλ ο Μπενίτεθ παρά την βαριά ήττα στο ντέρμπι


Συνεχίζουν την κοινή πορεία τους Ρεάλ Μαδρίτης και Ράφα Μπενίτεθ! Έδιωξε τα… σύννεφα και τις «μουρμούρες» ο Φλορεντίνο Πέρεθ! «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον Ράφα Μπενίτεθ» είπε και επίσημα ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ.

Μετά την τεσσάρα από την Μπαρτσελόνα, μετά από διάφορα δημοσιεύματα (περί κακών σχέσεων στα αποδυτήρια), μετά από γενικά πολύ γκρίνια και «μουρμούρα», ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου στήριξε απόλυτα τον Ισπανό κόουτς!
«Θέλω να σας μεταφέρω πως εγώ προσωπικά και όλοι στη διοίκηση της ομάδας στηρίζουμε και πιστεύουμε απόλυτα τον Ράφα! Έχει την υποστήριξή μας για να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει τον σύλλογο σε επιτυχίες. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Μόλις τώρα ξεκίνησε τη δουλειά στη Ρεάλ, ας τον αφήσουμε να δουλέψει και θα πετύχει τους στόχους του», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της βασίλισσας.
«Έχουμε μια σπουδαία ομάδα που είναι ικανή να φέρει πολλές χαρές στον κόσμο, όπως του αξίζει. Ζητώ απ’ τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα. Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθειά τους», είπε στη συνέχεια.