noodles volos banner

Το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Ώρα για την 4η στροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο σπουδαιότερο ματς της βραδιάς. Οι Καταλανοί χρειάζονται μόλις ένα βαθμό, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση τους στους «16».

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα μετράει δώδεκα ματς χωρίς ήττα στην έδρα της και σίγουρα θέλει να διευρύνει το σερί της κόντρα στην «πρώην» του Καταλανού τεχνικού. Η νίκη είναι επιβεβλημένη για τους «πολίτες» που μπορούν εύκολα να μπουν σε περιπέτειες, αφού η Γκλάντμπαχ έχει θέσει υποψηφιότητα για την πρόκριση. 

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μπράβο που δέχθηκε κόκκινη στο ματς του «Καμπ Νου» την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Καμπαγέρι να είναι έτοιμος να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζαμπαλέτα. Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Λουίς Ενρίκε, αφού εκτός από τον Ινιέστα που είναι εκτός, λείπει σχεδόν όλη η άμυνα. Πικέ, Ματιέ, Ζόρντι Άλμπα και Βιντάλ είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφει ο Αρντά Τουράν.  Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Σέλτικ και θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης.  

Το «διπλό» με το οποίο θα καθαρίσει την πρόκριση θέλει η Παρί Σεντ Ζερμέν που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βασιλεία. Η ομάδα του Έμερι ψάχνει τα πατήματα της, σε ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο, αφού η Βασιλεία θέλει βαθμούς για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την 3η θέση. Εκτός αποστολής για τους Γάλλους έμεινε ο Οριέ που είναι τραυματίες, ενώ επέστρεψε ο Παστόρε. Χωρίς Φράνσον και Λαγκ θα παραχθούν όπως όλα δείχνουν οι γηπεδούχοι. 

Η βραδιά πάντως θα ξεκινήσει νωρίτερα, αφού η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Νάπολι με το ματς να είναι προγραμματισμένο στις 19.45. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα 

1ος Όμιλος 

Βασιλεία – Παρί Σεντ Ζερμέν (21.45 OTE Sport5) 
Λουντογκόρετς – Άρσεναλ (21.45 OTE Sport4) 

Βαθμολογία 

Άρσεναλ 7 
Παρί Σεντ Ζερμέν 7 
Βασιλεία 1 
Λουντογκόρετς 1 

2ος Όμιλος 

Μπεσίκτας – Νάπολι (19.45 ΟΤΕ Sport1) 
Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου (21.45 OTE Sport 7) 

Βαθμολογία 

Νάπολι 6 
Μπεσίκτας 5 
Μπενφίκα 4 
Ντιναμό 1 

3ος Όμιλος 

Γκλάντμπαχ – Σέλτικ (21.45 OTE Sport8) 
Μαν. Σίτι – Μπαρτσελόνα (21.45 OTE Sport2) 

Βαθμολογία 

Μπαρτσελόνα 9 
Μαν. Σίτι 4 
Γκλάντμπαχ 3 
Σέλτικ 

4ος Όμιλος 

Ατλέτικο – Ροστόφ (21.45 OTE Sport 6) 
Αϊντχόφεν – Μπάγερν (21.45OTE Sport 3) 

Βαθμολογία 

Ατλέτικο 9 
Μπάγερν 6 
Αϊντχόφεν 1 
Ροστόφ 1