Logo
Print this page

Ζει το όνειρό του ο Μαυροπάνος, ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ

Παίκτης της Άρσεναλ είναι πια και επίσημα από το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του που θα ωφελήσει κατά 2,150 εκ. τα ταμεία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός στόπερ φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Emirates» με φόντο το λογότυπο της Άρσεναλ, ενώ έβγαλε και την πρώτη αναμνηστική φωτογραφία του δίπλα στον Αρσέν Βενγκέρ.

«Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα μας. Ο 20χρονος στόπερ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε 16 συμμετοχές στην ελληνική Super League από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη ομάδα, πέρυσι. Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στο σύλλογο και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της Άρσεναλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Άρσεναλ ακολούθησε εκείνη του ΠΑΣ, που επισημοποίησαν τη συμφωνία με την ακόλουθη ανακοίνωση:  «Και επίσημα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου από την ομάδα μας, σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες παγκοσμίως.  Η Arsenal από σήμερα έκανε δικό της τον δικό μας αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο και πλέον και επίσημα είναι ανακοινώσιμο. Εμείς θα ευχηθούμε ότι καλύτερο στη λαμπρή πορεία του Ντίνου και θα τον στηρίζουμε πάντοτε, όπως κάναμε και από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. Ζήσε το όνειρο σου, Ντίνο…» 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]