noodles volos banner

Αγώνες στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα 2004 της Αγ. Παρασκευής

Σημαντικές εμπειρίες συνέλεξαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, οι οποίοι από την Παρασκευή έως την Δευτέρα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετέχουν σε διεθνές τουρνουά, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ. Με επικεφαλής τον προπονητή Ντούσαν Πότσουτσα, η ομάδα 2004 συμμετείχε σ’ ένα ακόμα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου, που διεξήχθη μακριά από την πόλη μας, με σκοπό να προσφέρει στους νεαρούς αθλητές πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις που δεν μπορούν να λάβουν σε επίπεδο τοπικών διοργανώσεων.
Το συγκεκριμένο τμήμα της ακαδημίας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣΘ της ηλικιακής κατηγορίας του αήττητο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τέτοιου είδους υψηλών προδιαγραφών τουρνουά ή φιλικούς αγώνες.
Κατά καιρούς το τελευταίο διάστημα έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τόσο στην Αθήνα, με αντιπάλους ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όσο και στη Θεσσαλονίκη, όπου και πάλι έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μεταξύ των άλλων.