noodles volos banner

Το μεταγραφικό "πάρε-δώσε" της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού

Για ακόμη μία σεζόν που θα βρει τη γυναικεία ομάδα στη Β' Εθνική προετοιμάζεται ο Μαγνησιακός. Με τον Θοδωρή Κατσαμόρα σταθερό στην τεχνική ηγεσία, η βολιώτικη ομάδα αναμένεται να στηριχθεί και φέτος σε πολλά νεαρά κορίτσια, καθώς το ρόστερ έχει ακόμη μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σε σχέσημε την περασμένη σεζόν και βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

 

Από την ομάδα αποχώρησαν η πρώτη σκόρερ επί σειρά ετών Όλια Κέκου, η Ευαγγελία Παπασακελλαρίου και η Κωνσταντίνα Καραδήμητρου, όλες θα αγωνίζονται πλέον στο Βόλο 2004. Επίσης, οι αδερφές Λιάγγα, Δήμητρα και Χρύσα, παραχωρήθηκαν στην ΑΕΛ και οι Γκαραγκονούλη, Τρόκι, Σαχναζαριάν στον Κένταυρο Λάρισας.

Στον αντίποδα, νέα πρόσωπα είναι η φοιτήτρια στο Βόλο Γεωργία Χρυσικοπούλου από ομάδα της Κέρκυρας, οι Έλενα Σχουλή και Έλενα Μανιαδάκη από το Βόλο 2004, η Βιβή Παπαχρήστου από την ακαδημία της Δήμητρας Ευξεινούπολης, η Ραφαέλα Καραλή από την Ακρόπολη Σέσκλου, η Μαρία Ματσουκά από τη Νίκη Βόλου και η Μαρία Ξάνθη από τον Άθλο. Οι "μεταγραφές" αφορούν νεαρές παίκτριες που αποτελούν επένδυση για τον Μαγνησιακό.

Επίσης, από την προαγωνιστική στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου θα προωθηθούν τη φετινή σεζόν οι Παρίση Θάλεια, Λιακοστάθη Χρύσα, Δερβενιώτη Σίσσυ, Αργυρίου Μαρία, Τριανταφύλλου Γαλάτεια, Κόκκαλη Πέρσα, Πέτση Κερασία.

Τέλος, η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα έχει οριστεί να γίνει την Τρίτη 7/10, όταν και θα γίνει γνωστός ο διαχωρισμός των ομίλων. Ο Μαγνησιακός θα αντιμετωπίσει σίγουρα τις ομάδες Ροδόπη, Μέντεκα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκή, Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, Τρίκαλα 2011, ενδεχομένως και άλλες δύο ομάδες καθώς η προκήρυξη αναφέρει Β' Κατηγορία σε δύο ομίλους των οκτώ, αν και εικάζεται ότι τελικά δύο σωματεία του Νότου δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.