noodles volos banner

Πέντε μεταγραφές για το Βόλο 2004

Αριστερά η Λυμπεράκη και δεξιά η Οικονόμου, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο Βόλο Αριστερά η Λυμπεράκη και δεξιά η Οικονόμου, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο Βόλο

Με πέντε μεταγραφές που αφορούν παίκτριες ηλικίας 18-21 ετών και μία αποχώρηση, ο Βόλος 2004 έριξε το μέσο όρο ηλικίας για τη συμμετοχή του (και) τη νέα σεζόν στην Α' Γυναικών. Παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας, με τον Χάρη Αμπελάκια για δεύτερη σεζόν στην τεχνική ηγεσία, η ερυθρόλευκη ομάδα στοχεύει στην παραμονή.

Αποκτήθηκαν η αμυντικός χαφ Λυμπερακάκη Λαμπρινίτσα, 20 ετών με παρουσία στις εθνικές ομάδες που αγωνίζονταν στην ολλανδική Ουτρέχτη, η επιθετικός Μαριαλένα Οικονόμου από τη Χαλκίδα, η τερματοφύλακας Τζο Λιγουδιτσιάνου από την Αγία Λαύρα Αθήνας και οι νεαρές Κέκου Όλια και Ευαγγελία Παπασακελλαρίου, επιθετικό και αμυντικό χαφ από τον Μαγνησιακό. Η μοναδική που δεν συνεχίζει είναι η Ελένη Χατζηλιόντα που θα αγωνίζεται στην ΑΕΛ.

Όπως επισήμανε ο Χάρης Αμπελάκιας στο magnesiasports, “στόχος της ομάδας είναι η εξασφάλιση της παραμονής όσο γρηγορότερα γίνεται και το καλό ποδόσφαιρο” και συμπλήρωσε “Με εξαίρεση τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, οι υπόλοιπες είναι πάνω-κάτω στην ίδια δυναμικότητα και εμείς με το νεανικό μας σύνολο θα κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια για να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή”.

Να σημειώσουμε ότι ο Βόλος θα αρχίσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν, η κλήρωση του προγράμματος θα διεξαχθεί την Τρίτη 7/10 στην Αθήνα, ενώ η νέα Α' Γυναικών θα έχει 10 ομάδες εκ των οποίων υποβιβάζονται οι δύο. Αντίπαλοι των “ερυθρόλευκων” θα είναι οι: Αμαζόνες Δράμας, Ελπίδες Καρδίτσας, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Γλυφάδα, Νέοι Εργοτέλη, Χανιά, Άρης Θεσσαλονίκης, Πάτρα.