noodles volos banner

Ήττα 0-3 για το Βόλο από τις πρωταθλήτριες

Την ήττα 0-3 από την πρωταθλήτρια ομάδα των Αμαζόνων Δράμας γνώρισε ο Βόλος 2004 στην πρεμιέρα της Α' Εθνικής Γυναικών σε ματς που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του ΕΑΚ παρουσία μεγάλης μερίδας φιλάθλων! Η ερυθρόλευκη ομάδα είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και στάθηκε άτυχη, καθώς αφενός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της σε αντίθεση με τις Δραμινές, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης, δέχθηκε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών. Μάλιστα το 0-2 έγινε σε αντεπίθεση κι αφού ο Βόλος έχασε διπλή μεγάλη φάση για την ισοφάριση.

Το 0-1 η Μοσχοφίδου στο 3' και το 0-2 η ίδια παίκτρια στο 49'. Το τρίτο γκολ για τις Αμαζόνες πέτυχε η Μήτκου στο 51ο λεπτό. Για την ομάδα του Χάρη Αμπελάκια, η Βέτσικα και η Λόγου αστόχησαν σε τετ-α-τετ στο 38' και 40' αντιστοίχως, ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, η Βέτσικα είχε δοκάρι. Στο 48' οι γηπεδούχες έχασαν διπλή ευκαιρία με τα σουτ να απομακρύνονται πάνω στη γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης, να σκοράρουν οι Αμαζόνες.

Για το Βόλο έπαιξαν οι Λιγουδιαστιανού (62' λ.τρ. Χατζηλαζάρου), Γουγούση, Σύρμου, Κόντου, Φ. Οικονόμου, Λυμπερακάκη, Γάτσιου (46' Κέκου), Τσιρδάνη, Λόγου, Μ. Οικονόμου (65' Π. Πούλιου), Βέτσικα.

v2004 2 1

v2004 4

v 2004