noodles volos banner

Ήττα για τον Μαγνησιακό στις Σέρρες

Με ένα τυχερό γκολ της Γεωργιάδου στο 75' από εκτέλεση κόρνερ που ο αέρας πήρε την μπάλα και την "κάρφωσε" στα δίχτυα, ο Μαγνησιακός ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πανσερραϊκή για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής Γυναικών.
Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχες δεν απείλησαν, σε αντίθεση με τη βολιώτικη ομάδα που είχε δύο καλές ευκαιρίες με τις Κατσαβριά, Κουλοχέρη και δύο πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ της Σέλα που έφυγαν λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίρονο, μετά το γκολ, σουτ της Κατσαβριά από τη μικρή περιοχή, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ η Σιδεροπούλου σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Να σημειωθεί ότι ο Μαγνησιακός έπαιξε χωρίς την Καλαπαναγιώτου και την Χρυσικοπούλου. Η δεύτερη τραυματίστηκε σε φιλικό αγώνα με ομάδα αγοριών του συλλόγου που δόθηκε την Παρασκευή για την ενίσχυση του Οργανοτροφείου.
Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Σιδεροπούλου, Κοσμοπούλου, Ντοκούζη (78' Πέτση), Κουλοχέρη, Ξάνθη, Σέλα, Μήτα, Κατσαβριά (82' Δερβενιώτη), Μανιαδάκη (80' Καραλή).