noodles volos banner

Αγώνες Κυπέλλου την Κυριακή για ΑΣ Βόλος 2004 και Μαγνησιακό

Αγώνες για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δίνουν αύριο Κυριακή οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΑΣ Βόλος 2004 και του Μαγνησιακού.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά υποδέχεται στις 15.00 στο ΕΑΚ τα Τρίκαλα 2011, που εξασφάλισαν νωρίς την άνοδό τους στην Α’ Εθνική πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας το απόλυτο στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η αποστολή είναι η εξής: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Χαρίση, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Πάσχου, Γάτσιου, Οικονόμου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Τσελίκα, Σύρμου, Ανδρέου, Καλαμπούκα, Δημητριάδη, Βέτσικα, Λεονταρίτη, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Μιχαλακάκη.

Από την άλλη το συγκρότημα του Θοδωρή Κατσαμόρα φιλοξενείται στις 13.00 στα Γιάννενα (γήπεδο ΕΠΣ Ηπείρου) από την Προοδευτική Περάματος.

Και οι δύο αναμετρήσεις γίνονται στο πλαίσιο του δευτέρου ομίλου της 1ης φάσης του Κυπέλλου, στην οποία μετέχουν μόνο ομάδες Β’ Εθνικής, με πέντε απ’ αυτές να έχουν περάσει μετά από κλήρωση “μπάι” στην επόμενη φάση.

Συνολικά υπάρχουν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι οκτώ νικήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων και οι πέντε που εξαιρέθηκαν, σύνολο δεκατρείς ομάδες.

Last modified onSaturday, 11 March 2017 23:41