noodles volos banner

Θρίαμβος για τον Α.Σ. Βόλος 2004 στο Άργος (video)

Φάση από το ματς Φείδωνας-Βόλος 2004 με πρωταγωνίστρια τη Σταμοπούλου Φάση από το ματς Φείδωνας-Βόλος 2004 με πρωταγωνίστρια τη Σταμοπούλου

 

Το πρώτο τρίποντο για τον Α.Σ. Βόλος 2004 στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών ήρθε με εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 1-4 στο Άργος επί του τοπικού Φείδωνα με χατ-τρικ της Χρύσας Γάτσιου.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά ήταν κυρίαρχη στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και άφησε πίσω της με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της πρεμιέρας από τον ΟΦΗ στο ΕΑΚ.

Η εύστοχη κοντινή κεφαλιά της Σύρμου στο 7’, που πρόελαβε την έξοδο της αντίπαλης τερματοφύλακα, έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τις φιλοξενούμενες, όμως το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ, αφού στο 15’ ήρθε η ισοφάριση του Φείδωνα με τη Λάμπρου, η οποία πλάσαρε σε τετ-α-τετ στην κόντρα επίθεση κάτω από τα πόδια την εξερχόμενη Χατζηλαζάρου κι ενώ ο Βόλος 2004 πίεζε και για δεύτερο γκολ.

Ο Γάτσιου εν συνεχεία έχασε μία τεράστια ευκαιρία ολομόναχη, σουτάροντας πάνω στην αντίπαλη γκολκήπερ, που απέκρουσε, αλλά η ίδια στο 42’ με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 42' λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2.

Στο 58' οι φιλοξενούμενες πήραν ισχυρό προβάδισμα νίκης με διαγώνιο σουτ της Γάτσιου από θέση μέσα δεξιά της περιοχής που χτύπησε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού και κατέληξε στα δίχτυα (1-3), ενώ το σκορ έκλεισε η ίδια παίκτρια στο 70’ με κοντινό πλασέ .

Στο υπόλοιπο του αγώνα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή Γιώργο Πλατανιά να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέα κορίτσια, όπως η Έλενα Δουκαντζή, που προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και πραγματοποίησε την Κυριακή την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με την ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Γλυφάδα και πάλι εκτός έδρας.

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου (80' Δουκαντζή), Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου (70' Πάσχου), Ανδρέου (85' Βαϊνοπούλου), Γρηγοριάδη, Καλαμπούκα

Συνετρίβη ο Μαγνησιακός

Για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής ο Μαγνησιακός συνετρίβη από την Προοδευτική Περάματος με 0-6 χάρη σε πέντε γκολ της Λισγάρα και ένα αυτογκόλ.

*Δείτε στην παρακάτω ενότητα ΠΟΛΥΜΕΣΑ εκτενή στιγμιότυπα από τον αγώνα Φείδων-Βόλος 2004

 

Media