noodles volos banner

Γύρισε το ματς και πήρε σημαντικό τρίποντο ο Βόλος 2004

Η Δήμητρα Γρηγοριάδη δημιούργησε το πρώτο και έβαλε το νικητήριο γκολ της ομάδας του ΑΣ Βόλος 2004 Η Δήμητρα Γρηγοριάδη δημιούργησε το πρώτο και έβαλε το νικητήριο γκολ της ομάδας του ΑΣ Βόλος 2004

Μία παλικαρίσια νίκη, τη δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας, η οποία την Κυριακή (19/11) δεν ήταν το ΕΑΚ, λόγω της επανασποράς, αλλά το πλαστικό της Αγίας Παρασκευής, πήρε ο Βόλος 2004. Και λέμε παλικαρίσια, διότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα 2011 ξεκίνησε γι’ αυτόν με τους χειρότερους οιωνούς, αφού έμεινε πίσω το σκορ μόλις στο 7’ με εύστοχο κοντινό πλασέ της Ευθυμίου. Ωστόσο, κυνήγησε την ανατροπή ως το τέλος και την πέτυχε σκοράροντας στο 75’ και το 91’, πανηγυρίζοντας μία νίκη-θρίλερ, που του επέτρεψε να φτάσει στους έξι βαθμούς.

Τα δύο τέρματα της ομάδας του Γιώργου Πλατανιά μπήκαν στην επανάληψη, όταν και οι Βολιώτισσες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους σε σχέση με το πρώτο μέρος, που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν και ήταν ακίνδυνες επιθετικά.

Στο 75’ οι γηπεδούχες έφεραν το ματς στα ίσια με κοντινή κεφαλιά της Σύρμου μετά από ωραίο χτύπημα φάουλ της Γρηγοριάδη. Στη συνέχεια χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά στο 91’ η Δήμητρα Γρηγοριάδη με μακρινό σουτ λύτρωσε την ομάδα της, σημειώνοντας έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου (46' Γουγούση), Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Πάσχου (46' Δημητριάδη)

TΡΙΚΑΛΑ: Χαρακοπούλου, Τροχούτσου (70’ Λουλέ), Ντόκου, Ευθυμίου, Βαΐτση, Λάσκου, Τζιώρα, Παναγιωτίδη (45’ Γιαννούλα), Μπαρμπόσα, Έιερς, Τσιούνη