noodles volos banner

Δε νίκησε και θέλει μόνο διπλό με Αμαζόνες ο Μαγνησιακός

Ισόπαλη αναδείχθηκε η ομάδα του Μαγνησιακού με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής για την 8η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής. Έτσι έμεινε στην τελευταία θέση ένα βαθμό πίσω από τις προτελευταίες Αμαζόνες Θεσπρωτίας, με τις οποίες παίζει πλέον όλη τη χρονιά εκτός έδρας στις 25 Φεβρουαρίου, με τις Βολιώτισσες να έχουν ρεπό την τελευταία αγωνιστική και να θέλουν μόνο το διπλό, περιμένοντας μετά ήττα των Αμαζόνων από τις Νεφέλες στην Κατερίνη. Θυμίζουμε ότι υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου της Β’ Εθνικής.

Το τελικό 2-2 ήρθε με ανατροπή της βολιώτικης ομάδας. Με εύστοχο φάουλ από το κέντρο (!) του γηπέδου της Κιουτάχαλη στο 18’ και πλασέ της ίδιας μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έγινε το 0-2. Ωστόσο, μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχες ισοφάρισαν με τα τέρματα της Χρυσικοπούλου στο 38’, με τη σκόρερ να παίρνει το ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα Κανελλάκη, και της Κουλοχιέρη στο 42’ με πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Καραγιάννη, Ζαμπάκα, Σταμοπουλου, Πέτση, Παπασακελλαρίου (84′ Μακεδών), Χρυσικοπούλου, Γκέκα (81′ Κανάκη), Λουκοπούλου, Κουλοχέρη, Κατσαβριά.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Κανελλάκη (46′ Μουρατίδου), Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα (79′ Ζέρβα), Κιουτάχιαλη, Τσούκα (50′ Τσιοχάρη), Δρενοβιάδου, Φεϊμ, Παπαδοπούλου, Καλαϊτζόγλου, Ζαφειρίδου (57’Δεληγιαννίδου).

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Νεφέλες Πιερίας-Προοδευτική Περ. 1-0

Μαγνησιακός-Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβ. 2-2

Ρεπό: Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Η βαθμολογία

1Προοδευτική Περάματος 15

2. Νεφέλες Πιερίας 13

3. Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας 10

4. Αμαζόνες Θεσπρωτίας  4

5. Μαγνησιακός 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onMonday, 05 February 2018 12:48