noodles volos banner

ΓΣΑ: Πήρε Κυριάκο-Τσόγκα, έμειναν Φαράντος-Χειλάς

Από αριστερά προς τα δεξιά οι Κυριάκος, Τσόγκας, Φαράντος και Χειλάς Από αριστερά προς τα δεξιά οι Κυριάκος, Τσόγκας, Φαράντος και Χειλάς

Σε δύο μεταγραφές που αφορούν το χώρο της άμυνας προχώρησε ο ΓΣ Αλμυρού, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και δύο ανανεώσεις με παίκτες της περασμένης σεζόν. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 34χρονο έμπειρο αμυντικό Αργύρη Κυριάκο, ο οποίος την τελευταία τριετία έπαιξε στον Πύρασο και πιο πριν ήταν ο αρχηγός του ΓΣΑ με πολυετή παρουσία, ενώ στους "κυανόλευκους" επιστρέφει ο Δήμος Τσόγκας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Δήμητρα, παλιότερα στην ομάδα Νέων της Βέροιας και προέρχεται επίσης από τον Αλμυρό. Ο Κυριάκος αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις καθώς εκτός από το δεξιό άκρο της άμυνας, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και στη μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου μπορεί να υπολογίζει στους νεαρούς Μάνθο Χειλά που είναι μεοσεπιθετικός και Σάββα Φαράντο, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας και στο πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου, ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε αυτή τη θέση.