noodles volos banner

H πρώτη της Αγχιάλου σε 16 φωτογραφίες

Άρχισε η ποδοσφαιρική περίοδος 2014-2015 για την Αγχίαλο Φθιώτηδες Θήβες, με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση. Την προσεχή περίοδο, η ομάδα θα πορευτεί με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας καθώς έφυγαν κάποιες έμπειρες μονάδες κι αποκτήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Νέα Αγχίαλο, ενώ στα θετικά είναι ότι πλέον η ομάδα κουβαλάει την περσινή εμπειρία από την Α' ΕΠΣΘ. Οι "πορτοκαλί" συμμετέχουν για 2η στη σειρά σεζόν στην μεγάλη κατηγορία με τη φιλοδοξία να έχουν μια καλή πορεία στο 2ο όμιλο.
Στην τεχνική ηγεσία, σταθερός παραμένει ο Γιώργος Πλατανιάς, ο οποίος δήλωσε στο magnesiasports: "Ξεκινάμε σήμερα τη νέα σεζόν με διάθεση για πολλή δουλειά και αισιοδοξία πως θα καταφέρουμε το στόχο μας που είναι να δώσουμε συνέχεια στην περσινή θετική μας παρουσία εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά στο έμψυχο δυναμικό μας, ρίξαμε το μέσο όρο ηλικίας και με οδηγό την περασμένη χρονιά, θεωρώ ότι η Αγχίαλος θα έχει ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίξει στα ίσα όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Γιάννης Παπουτσής, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, πρόσθεσε: "Για ακόμη μία χρονιά δεν έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας διότι είναι επιλογή μας να στηριχθούμε στα νέα ταλέντα της Ν. Αγχιάλου και να μην κάνουμε μεταγραφές από το Βόλο. Παράλληλα, η διοίκηση θα προχωρήσει σε ανακατασκευή του χλοοτάπητα ώστε το γήπεδό μας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την έναρξη του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Αρχίζουμε σήμερα τη νέα προσπάθεια με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας ".

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το σημερινό απογευματινό αγιασμό στην πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του magnesiasports.