noodles volos banner

Εγγραφές στην ακαδημία του Θησέα

Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Θησέα Αγριάς και η ομάδα, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τους σκοπούς και το στόχο της. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Ο Γ.Σ. Θησεύς Αγριάς ανακοινώνει την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2014-2015 των ακαδημιών του. Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά σηματοδοτεί και νέο τρόπο λειτουργείας της ακαδημίας. Μια ακαδημία που θα βασίζεται στην οργάνωση της και θα έχει σκοπό και στόχο. Σκοπός της ακαδημίας είναι μέσα από τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και τη συνεχή άθληση των παιδιών να δημιουργήσουμε ανθρώπους με δυνατούς χαρακτήρες γεννημένους νικητές που να μπορούν να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους.Παιδιά με δυνατή προσωπικότητα που θα σέβονται τους συμπολίτες τους και θα είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους. Παιδιά με αξίες, με ήθος και αξιοπρέπεια, που θα κερδίζουν τον σεβασμό όλων.

Στόχος της ακαδημίας είναι να λειτουργήσουν οι ακαδημίες μέσα σε πρότυπα υψηλού επιπέδου. Για να επιτευχθεί αυτό διοίκηση, προπονητές, μαθητευόμενοι ποδοσφαιριστές, γονείς και τοπικοί φορείς πρέπει να έχουν σαν κοινό στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών προπόνησης των παιδιών. Υπεύθυνοι για τις ακαδημίες του Θησέα Αγριάς είναι ο Χρήστος Οικονόμου και ο Ταξιάρχης Μαλαματίνης και θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να υλοποιοίσουν τον στόχο, τον σκοπό και το οργανωτικό κομάτι της ακαδημίας. Προπονητές για την νέα χρονιά θα είναι ο Λιάρος Κώστας, ο Μούτος Κώστας και η Αθανασίου Σόνια. Ημέρα έναρξης των ακαδημιών έχει ορισθεί η Τρίτη 2/9/2014, και ώρα 19.00 στο γήπεδο της Αγριάς όπου θα γίνονται εγγραφές σε καθημερινή βάση και θα ενημερώνονται τα παιδιά και οι γονείς για τις λεπτομέρειες της λειτουργείας των ακαδημιών της σεζόν 2014-2015.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των υπέυθυνων ακαδημίας και τους προπονητές: Οικονόμου Χρήστος (6976572508) και Μαλαματίνης Ταξιάρχης (6985663588), Λιάρος Κώστας (6970657934), Μούτος Κώστας (6948233913), Αθανασίου Σόνια (6974539729)".