noodles volos banner

Το μεταγραφικό "πάρε-δώσε" του Μαγνησιακού

Αρκετές αποχωρήσεις, λίγες προσθήκες για τον Μαγνησιακό το φετινό καλοκαίρι, καθώς για ακόμη μία σεζόν, ο ιστορικός βολιώτικος σύλλογος παρέμεινε πιστός στη φιλοσοφία του να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τόσο σε αυτούς που φεύγουν για μεγαλύτερες ομάδες (τις δύο ΠΑΕ της πόλης), όσο κι αυτούς που προωθούνται στη δική του πρώτη ομάδα. 
Έτσι, έγιναν τέσσερις μεταγραφές και είναι οι: Γιάννης Βενιέρης από την ΑΕ Διμηνίου, Μπαρδής Λευτέρης από τον Μελιτέα Θεσσαλονίκης, Τσιουρέλης Σεραφείμ από την ΑΕ Διμηνίου και Τσουκαλάς Κώστας από την Αγία Παρασκευή. Από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν οι Αχιλλέας Σαλαμούρας, Γιαννακόπουλος Σταμάτης, Τασιούδης Κώστας, Κατσαμόρας Γιώργος, Κρανάς Γιώργος, Οικονόμου Αλέξανδρος, Σταματόπουλος Γιάννης, Τσουκάλης Κώστας. Ο Σαλαμούρας, που έκανε ντεμπούτο στο φινάλε της περσινής περιόδου και θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Μαγνησίας, λογίζεται πλέον ως βασικός από τον Βασίλη Πανόπουλο και σε ηλικία 14 ετών, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς, του ΠΑΟΚ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε φιλικά το καλοκαίρι!
Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, δέκα ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται σε άλλη ομάδα. Ο Γιάννης Κανταρτζής υπέγραψε συμβόλαιο στην ΠΑΕ Νίκη της Σούπερ Λιγκ, ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην ομάδα Κ20 της Νίκης Βόλου θα είναι οι Στάθης Νιαώτης, Νίκος Στρούγγης, Ρακής Βασίλης, στην Κ17 της Νίκης Βόλου οι Ράπτης Γιώργος, Πρέντζας Κώστας, ενώ στο τοπικό πρωτάθλημα θα συνεχίσουν οι Μιχάλης Μπαρμπούτας στον Άρη Μελισσατίκων, Τάσος Πρωτούλης στην Ιωλκό, Γιώργος Ζανόπουλος στη Δάφνη.