noodles volos banner

Ανδρωνάς: "Όλοι έδειξαν σε καλό βαθμό ετοιμότητας"

Η φετινή ομάδα του Πρωτεσιλάου Η φετινή ομάδα του Πρωτεσιλάου

Ο Πρωτεσίλαος έκανε την έκπληξη της πρώτης φάσης του Κυπέλλου κερδίζοντας τη Σκιάθο εκτός έδρας με σκορ 2-1. Δεν είναι όμως μόνο ότι πήρε την πρόκριση κόντρα σε δυνατή ομάδα σε δύσκολη έδρα, αλλά "έκλεψε" το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τα ημιτελικά. Έτσι, η ομάδα του Πτελεού θα παίξει όλα τα υπόλοιπα ματς στο γήπεδό της εφόσον προχωρήσει στη διοργάνωση.

Στο magnesiasport μίλησε ο προπονητής των "κυανόλευκων" Μιχάλης Ανδρωνάς, ο οποίος σχολίασε για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής: "Σίγουρα ήταν μια μεγάλη πρόκριση καθώς πολλοί μας περίμεναν να έχουμε αποκλειστεί από την κλήρωση... Ωστόσο, είχαμε πολύ καλή απόδοση και αξίζαμε να περάσουμε. Δεν περιμέναμε αυτή την εμφάνιση καθώς πήγαμε στη Σκιάθο με τέσσερις βασικές απουσίες και ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Όμως όλα τα παιδιά έδειξαν ότι είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για αυτή την περίοδο κι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης".

Ερωτηθείς για τη συνέχεια που φέρνει τον Πρωτεσίλαο αντιμέτωπο με τον Μαγνησιακό, ο νεαρός κόουτς τόνισε: "Δεν πετάμε στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί μπροστά μας έχουμε πολλή δουλειά όλη τη σεζόν. Ξέρουμε ότι ο Μαγνησιακός είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που τρέχουν πολύ, πιέζουν, είναι μαχητικοί και το παιχνίδι της δεύτερης φάσης θα είναι εξίσου δύσκολο. Τον υπολογίζουμε πολύ. Προτεραιότητα για τη δική μας ομάδα αποτελεί μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όμως δεν θα πούμε όχι στο Κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που στους επόμενους γύρους θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας".

Όσον αφορά στους απόντες του αγώνα στη Σκιάθο, οι Γιάννης Παναγιώτου, Χρσιτέλος, Ζαφειρίου και Λεϊμονής αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη δύσκολη θέση να αποφασίσει εάν αλλάζει ενδεκάδα που κερδίζει...