noodles volos banner

Κατσαμπέκης: "Μπορούμε να είμαστε ψηλά"

Τρία ματς, τρεις νίκες για τον Αίαντα με επτά γκολ στο ενεγητικό και μηδέν στο παθητικό. Η ομάδα της Σούρπης έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στην 4η αγωνιστική, υποδέχεται την ΑΕ Μακρινίτσας με στόχο ακόμη μία επιτυχία.
"Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είναι στόχος μας η πρώτη θέση, θέλουμε όμως και μπορούμε να μείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να "χτυπήσουμε" όλα τα ματς για να πάρουμε νίκες" δήλωσε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Λουκάς Κατσαμπέκης και πρόσθεσε: "Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να βρίσκεται ψηλά. Ο βασικός κορμός έχει μεγάλη ομοιογένεια με παίκτες που παίζουν μαζί για πολλά χρόνια και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα πρώτα παιχνίδια, η αμυντική μας λειτουργία ήταν εξαιρετική σε ομαδικό επίπεδο και θέλουμε να συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό".
Ερωτηθείς για τον 2ο όμιλο, ο κόουτς του Αίαντα σχολίασε: "Είναι νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των ομάδων. Τα πάντα αλλάζουν, σε κάθε ματς μπορείς να χάσεις βαθμούς. Έρχονται σιγά σιγά και πιο δυνατά ματς, τώρα παίζουν ο ΓΣΑ με τη Δήμητρα, μετά η δική μας ομάδα με τον ΓΣΑ. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, θέλω να πιστεύω με θετικό πρόσημο".