noodles volos banner

Μαγνησιακός-Πανιώνιος 1-1

 

Όλα τα λεφτά... στον αγώνα του Μαγνησιακού με τον Πανιώνιο ήταν οι τελευταίες του στιγμές, μιας και τα δύο γκολ στο 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες, σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις! Στο 91' ο Μαγνησιακός προηγήθηκε με κεφαλιά του Βασιλείου κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφθασε στην πρώτη του νίκη, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιαμαλή. Από την άσπρη βούλα ο Καραγιώργος έκανε το 1-1. Ο Γιαμαλής πήρε και δεύτερη κίτρινη στο 93', ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για την επική ανατροπή με φάουλ του Φώτου από καλή θέση που έφυγε λίγο άουτ.

Ο Μαγνησιακός έχασε φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με δύο σούτ του Καρακίτσιου, φάουλ του Κόκα και σουτ του Αντωνόπουλου, ενώ στην επανάληψη σουτ του Ντούρο από πλάγια θέση έφυγε άουτ και σουτ του Τσιουρέλη κόντραρε σε σώματα πριν τη γραμμή του τέρματος.
Για τον Πανιώνιο, κεφαλιά του Λυρίτση στο 28' έφυγε λίγο άουτ, όπως και σουτ του Κ. Μπασδάνη στο ξεκίνημα της επανάληψης, Ακόμη, καλή στιγμή στο 70' με τον Ανγκόλι που πέρασε δύο αντιπάλους, όμως προτίμησε να σουτάρει από δύσκολη θέση άουτ, ενώ ο Λυρίτσης περίμενε στο σημείο του πέναλτι.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Ανατολής, Γιαμαλής, Ντούρο, Βασιλείου, Κόλα, Καραλής, Τζήκας (65' Σαλαμούρας), Προβιάς, Καρακίτσιος, Τσιουρέλης, Αντωνόπουλος (80' Οσάφι).
Πανιώνιος: Καραμπίνης, Γ. Φώτου, Καραγιάννης (46' Βογδάνος), Παπαδόπουλος, Σκουφογιάννης, Δ. Φώτου, Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης (80' Βαΐτσης), Μοσχούδης, Ανγκόλι.