noodles volos banner

Ντέρμπι ...των γκολκίπερ!

Τρία ντέρμπι έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Α' ΕΠΣΘ και το θέαμα ήταν πολύ φτωχό απογοητεύοντας τους φιλάθλους που έσπευσαν να τα παρακολουθήσουν. Μόνο δύο γκολ σημειώθηκαν καθώς τα δύο από τα τρία ματς έληξαν με λευκή ισοπαλία. Είναι απορίας άξιον πως ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και θεωρούνται οι καλύτερες στο τοπικό της Μαγνησίας, παρουσιάζουν αυτό το κακό θέαμα. Πολλές δυνατές μονομαχίες, πάθος, διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές αλλά λιγοστές ευκαιρίες και κακό θέαμα. Η σκοπιμότητα -δυστυχώς- πάνω απ' όλα. Αν τύχει να βάλουμε κανένα γκολ να το κρατήσουμε...
Μάλιστα στα τρία ματς ξεχώρισαν οι τερματοφύλακες! Το Σάββατο στο Σαρακηνός-Θησέας, οι δύο γκολκίπερ ήταν απροσπέλαστοι. Ο Πλακαρός για τους γηπεδούχους και ο Κουτσιρίμπας για τους "πράσινους" της Αγριάς (που πέρυσι αγωνίζονταν αντιστρόφως!) όποτε χρειάστηκε, σε ετοιμότητα διατήρησαν το μηδέν. Χθες το πρωί, ο Νικολαΐδης στη μοναδική φάση της ΑΕ Διμηνίου μετά το γκολ, είπε "όχι" στο σουτ του Τανάγια και κράτησε μέσα στο ματς τη Σκιάθο. Κι ο Κοντογιάννης έκανε ό,τι μπορούσε: δύο καταπληκτικές επεμβάσεις στις καθυστερήσεις αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να απομακρύνει την μπάλα στη φάση του 1-1. Το απόγευμα στο ντέρμπι του Αλμυρού, ο Πολυμέρου του ΓΣΑ δεν είχε πολλή δουλειά, ο Γκιούρκης όμως σταθερός, "καθάρισε" όλες τις σέντρες και εξουδετέρωσε δύο σουτ-ευκαιρίες για τους "κυανόλευκους".
Κάθε καλή ομάδα ξεκινάει από τη θέση με το νούμερο 1, αρκεί βέβαια οι υπόλοιποι να προσπαθήσουν να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο... και οι σύλλογοι που φέτος θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, έδειξαν ότι διαθέτουν αξιόπιστους τερματοφύλακες.

Last modified onMonday, 27 October 2014 11:42