noodles volos banner

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγεται το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου η 5η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣΘ. Εκτός έδρας αγωνίζονται ΑΕΔ και Σαρακηνός, στη Σκιάθο δοκιμάζεται ο Άρης, ντέρμπι κορυφής για ΓΣΑ κι Αίαντα. Ας δούμε αναλυτικά τους αγώνες.

Στον 1ο όμιλο, δύο αγώνες το Σάββατο. Ο Σαρακηνός που προέρχεται από δύο ισοπαλίες δοκιμάζεται στην έδρα της Αγίας Παρασκευής που παραμένει πάντα δύσκολος αντίπαλος. Στη Γατζέα, κοντράρονται η ΑΕ 2002 που κέρδισε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της και ο Πανιώνιος που νίκησε στην πρεμιέρα αλλά στα άλλα τρία πήρε μόνο ένα βαθμό.
Την Κυριακή, στις 11:00 ο Θησέας υποδέχεται την Ιωλκό και είναι το φαβορί για το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕ Διμηνίου έχει επικίνδυνη έξοδο. Παίζει στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος σε γήπεδο που πάντα δυσκολεύεται κόντρα στο μαχητικό Ηρακλή Βόλου, που μπορεί να μην έχει νίκη ακόμη, αλλά είναι ανταγωνιστικός...
Ο πρωτοπόρος του ομίλου δοκιμάζεται στη Σκιάθο. Στις 13:15, οι νησιώτες μετά την ισοπαλία στο Διμήνι, θέλουν να κάνουν το "τρία στα τρία" στην έδρα τους απέναντι στον Άρη που είναι η μοναδική ομάδα μόνο με νίκες έως τώρα. Τρίποντο στα χαρτιά σε αυτή την αγωνιστική για τον Μαγνησιακό, ρεπό έχει η Δημητριάς.

Στο 2ο όμιλο, όλες οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 15:00. Το Σάββατο, οι Μυρμιδόνες υποδέχονται τον ουραγό Άθλο με τη φιλοδοξία να πάρουν το πρώτο τους νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο Βόλο, η Μακρινίτσα φιλοξενεί τον αήττητο Διαγόρα (μία ισοπαλία-τρεις ήττες για τους γηπεδούχους, μία νίκη-τρεις ισοπαλίες για τους φιλοξενούμενους), ενώ στις Μικροθήβες, η τοπική ΕΜΑ παίζει με τον Αστέρα.
Την Κυριακή, η Αγχίαλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στον ανεβασμένο Πρωτεσίλαο που προέρχεται από δύο νίκες, ο Αετός Κερασιάς αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα κι αναζητάει την πρώτη του νίκη, ενώ το μεγάλο ματς είναι αυτό που θα γίνει στο Στάδιο του Αλμυρού: ΓΣΑ εναντίον Αίαντα Σούρπης. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου είχε ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Δήμητρα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν θέλει να έχει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια βαθμών, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" του Λουκά Κατσαμπέκη ...τρέχουν με "4x4" και πάνε για την πέμπτη τους νίκη... Ρεπό στην 5η αγωνιστική για τη Δήμητρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Σάββατο
ΑΕ 2002-Πανιώνιος, γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νηλείας στις 15:00
Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός, γήπεδο Αγίας Παρασκευής στις 15:00
Κυριακή
Θησέας-Ιωλκός,  γήπεδο Λεχωνίων στις 11:00
Ηρακλής-ΑΕ Διμηνίου, γήπεδο ΙΜ Δημητριάδος στις 11:00
Σκιάθος-Άρης, γήπεδο Σκιάθου στις 13:15

2ος όμιλος
Σάββατο
Μυρμιδόνες-Άθλος, γήπεδο Πλατάνου στις 15:00
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου-Αστέρας, γήπεδο Μικροθηβών στις 15:00
Μακρυνίτσα-Διαγόρας, γήπεδο ΙΜ Δημητριάδος στις 15:00
Κυριακή
ΓΣΑ-Αίας, γήπεδο Αλμυρού στις 15:00
Αετός-Αχιλλέας, γήπεδο Κερασιάς στις 15:00
Αγχίαλος-Πρωτεσίλαος, γήπεδο Ν. Αγχιάλου στις 15:00