noodles volos banner

Σαρακηνός-Άρης 1-1

Εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Σαρακηνό που έφερε 1-1 με τον Άρη, αποτέλεσμα που αφήνει ακόμη πιο πίσω από την κορυφή την κοκκινόμαυρη ομάδα του Κ. Μπράτσου. Ο Κολιαμήτρας έκανε το 1-0 στο 25ο λεπτό ολοκληρώνοντας με γκολ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Ιωάννου αστόχησε σε πέναλτι στο 37' βγάζοντας την μπάλα άουτ και στο 65' ο Τσίρος με σουτ από το ύψος του πέναλτι, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Γκοτζόπουλου, έκανε το 1-1.

Ο Σαρακηνός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν έβαλε την μπάλα κάτω και μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Άρη. Ο Λευτέρης Δενελάβας είχε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή παρουσία, με αποτέλεσμα ο Άρης αν φθάσει στην ισοφάριση. Ο Θανάσης Βλαχόπουλος του Άρη ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του ήταν πολύ καλή στα αμυντικά της καθήκοντα, δύο επικίνδυνες αντεπιθέσεις ανακόπηκαν με οφσάιντ, ενώ πρόσθεσε ότι στη φάση του πέναλτι, ο Γεωργούλας είχε το χέρι κολλημένο στο σώμα του.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Πλακαρός, Ρουκάς, Ιωάννου, Μπόρας, Ν. Δενελάβας, Τσιγιάννης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κόρμπας (55' Αράπης), Κολιαμήτρας, Ακτσιαλής (70' Κατής), Λ. Δενελάβας (65' Βαΐτσης).
Άρης: Κουρίτας, Παλάντζας (70' Καρακάσης), Γκοτζόπουλος, Καψιώτης, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Στραβέλας, Τσελεπής, Μπαρμπούτας (80' Μπόζης), Ίμπρα (65' Γκατζούνας).