noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-ΑΕ 2002 0-0

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και ΑΕ 2002, που δεν είχε όμως γκολ.
Στο 8', ο Στ. Μαλακασιώτης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βούκουτος, προ κενής εστίας, την έστειλε άουτ. Στο 25' κεφαλιά του Γάκια πέρασε μόλις άουτ και στο 30' σε σουτ του Μαρμαρινού απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μητράκος. Στο 35' ο γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, σε ανατροπή του Μαλακασιώτη.
Στο β' ημίχρονο η πίεση από την πλευρά των παικτών της Αγ. Παρασκευής αυξήθηκε. Στο 65' από παράλληλη σέντρα του Μαλακασιώτη, ο Γάκιας πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μητράκος που έστειλε την μπάλα στον Γάκια κι εκείνος πλάσαρε άουτ. Στο 72' στα δυο μέτρα από τη γραμμή τέρματος, ο Τσαντόπουλος πλάσαρε για να νικηθεί και πάλι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ.
Για την ΑΕ 2002, στο 10' ο Στουμποβίκος βρέθηκε σε ευνοπϊκή θέση αλλά ...έπιασε αέρα, ο Πολυχρόνου σε δύο περιπτώσεις δεν είχε σωστή τελική προσπάθεια, ενώ ο Κουλοχέρης στο τελευταίο ημίωρο μπήκε σε δύο επικίνδυνες φάσεις, χωρίς όμως να απειλήσει.
Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Σιγάλας, Ζάχαρης (65' Μουλιός), Βούκουτος (68' Σταματίου), Παπακώστας (60' Τσαντόπουλος), Γάκιας, Μαρμαρινός, Στ. Μαλακασιώτης.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Δήμου (65' Μεΐντής), Μπικοράρος, Τσεργής, Σταθόπουλος, Κόρδα (60' Τσιμπανογιάννης), Βέργος, Φιλίππου, Στουμποβίκος (60' Κουλοχέρης), Πολυχρόνου, Τζοβάρας.