noodles volos banner

Τάκης Τρόμπατζης, 35 χρόνια στα γήπεδα και συνεχίζει μάχιμος!

Αν υπήρχε μουσείο για το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣΘ, το δελτίο του Χρήστου Τρόμπατζη θα είχε σίγουρα περίοπτη θέση. Εκδόθηκε την 1η Ιανουαρίου 1980 για τον Πύρασο και είναι ακόμη σε ισχύ αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στις Μικροθήβες!
Για να είμαστε πιο σαφείς, ο Χρήστος (Τάκης) Τρόμπατζης έπαιξε στον Πύρασο από το 1980 μέχρι το 2000, με διακοπή τριών ετών στο φινάλε αυτής της χρονικής περιόδου και στη συνέχεια, από τις 20/7/2000 όπως αναγράφεται στο δελτίο του, αποτελεί μέλος του ΑΣ Μικροθηβών. Με λίγα λόγια βρίσκεται στην ενεργό αγωνιστική δράση για 35 σεζόν!
Το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα Μικροθήβες-Μυρμιδόνες έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ μπαίνοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, ενώ φέτος είχε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο. Γεννηθείς το 1965, κοντεύει να πατήσει τα 50 αλλά είναι ακόμη στα γήπεδα, μάχιμος όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής του Χρήστος Αναγνώστου. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρότερους σε ηλικία, καθώς παίζει ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια από αγάπη για τον αθλητισμό και μεράκι για το άθλημα. Είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στο τοπικό της Μαγνησίας και δεν έχει σκοπό να κρεμάσει τα παπούτσια του..., τουλάχιστον όσο αντέχουν τα πόδια του, θα βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους πάντα έτοιμος να αγωνιστεί.