noodles volos banner

Μακρινίτσα-Αστέρας 1-2

Τριχόπουλος και Παπαγιαννόπουλος, σκόρερ σήμερα για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου Τριχόπουλος και Παπαγιαννόπουλος, σκόρερ σήμερα για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου

 

Συνέχισε την εξαιρετική του πορεία ο Αστέρας που έχει μαζέψει 13 βαθμούς στα πέντε τελευταία του παιχνίδια. Σήμερα πέρασε με 1-2 από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος βρίσκοντας όμως σθεναρή αντίσταση από την ΑΕ Μακρινίτσας που ήταν μαχητική και προσπάθησε για το βαθμό μέχρι το τέλος.
Το 0-1 στο 34' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριχόπουλου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Καραλόπουλος σε ανατροπή του από τον Σταθόπουλο. Το 0-2 ο Παπαγιαννόπουλος με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και η μείωση του σκορ σε 1-2 από τον Κατσιάκη που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα, αφού προηγουμένως οι Αρβανίτης κι Αδαμάκος είχαν ωραίο συνδυασμό. Στο 85' αποβλήθηκε ο Σταθόπουλος για μαρκάρισμα σε αντίπαλο εκτός μεγάλης περιοχής και έτσι, η ΑΕΚ συνέχισε με δέκα παίκτες για τα εναπομείναντα λεπτά.
Για τη Μακρινίτσα που πίεσε για την ισοφάριση, ο Μεταξάς είχε δύο καλά φάουλ. Μάλιστα το δεύτερο στο 89' απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βουραζέρης στο αριστερό του “παραθυράκι”, ενώ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε φάσεις τετ-α-τετ οι Αδαμάκος, Ντελάκος.
Για τον Αστέρα, όσο το ματς ήταν στο 0-0, σουτ του Τριχόπουλου ανέκοψε ο Ντερλάκος, σουτ του Ξέρα από κοντά απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ ευκαιρία έχασε κι ο Ρουσσάς. Ο Ξέρας είχε δοκάρι και χαμένη ευκαιρία σε τετ-α-τετ, ενώ οι Μπούρντα, Τριχόπουλος έχασαν φάσεις για τρίτο τέρμα στο δεύτερο μέρος.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ντελάκος, Μεταξάς, Ξηρόφωτος (80' λ.τρ. Φράγκος), Ψήφος, Καρασμάνογλου (55' Πέτσης), Γ. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης, Αδαμάκος (85' Γ. Σαραφίδης).
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Ρέβης, Ξέρας (88' Ιγκόρ), Μπούρντα, Ρουσσάς (46' Καραμανιώλας).

 

Last modified onSaturday, 20 December 2014 19:27