noodles volos banner

Αγ. Παρασκευή-Μαγνησιακός 2-1

Δεύτερη στη σειρά νίκη για την Αγία Παρασκευή, με σκορ 2-1 όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Το σκορ άνοιξε στο 35' όταν ο Μαλακασιώτης έκανε δυνατό σουτ, απέκρουσε αρχικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην επαναφορά με πλασέ εξ επαφής ο Μαρμαρινός έκανε το 1-0. Το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόλα στο 55ό λεπτό και το 2-1 από τον Σταματίου, όταν στο 78' μετά από κεφαλιά του Χαρίση, η μπάλα στρώθηκε στον σκόρερ, ο οποίος με βολ πλανέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 80' αποβλήθηκε για εξύβριση ο Καραλής.

Οι γηπεδούχοι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο, οπότε έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 21' ο Στ. Μαλακασιώτης βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ, πάνω από την εστία. Στο 31' διαμαρτύρονται για γκολ που σημείωσε ο Βούκουτος, το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μια οριακή φάση.

Για τον Μαγνησιακό, ένα σουτ του Οικονόμου στο πρώτο μέρος έφυγε άουτ, στην επανάληψη χάθηκαν ευκαιρίες με τους Καρακίτσιο, Αντωνόπουλο και Σαλαμούρα. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν τρία πέναλτι στη σημερινή αναμέτρηση, στο 5ο λεπτό για ανατροπή του Καρακίτσιου από τον Μαλλιαρό, μετά το 1-1 για ανατροπή του Κόλα από αμυντικό και στο 89' για ανατροπή του Μωυσίδη από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Για τις διαμαρτυρίες, αποβλήθηκε από τον πάγκο του λίγο πριν τη λήξη ο Βασίλης Πανόπουλος.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής αφιερώνουν τη νίκη στον συμπαίκτη τους Γιώργο Παπακώστα, που εγχειρίστηκε στο γόνατο και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει κοντά τους.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε Γουίχε, Σιγάλας, Παντελόγλου, Στ. Μαλακασιώτης, Μουλιός, Χαρίσης (81' Γάκιας), Μαρμαρινός (70' Ζάχαρης), Βούκουτος (68' Σταματίου).
Μαγνησιακός: Βίτσος, Γιαμαλής, Αντωνόπουλος, Βασιλείου (72' Μωυσίδης), Κόλα, Προβιάς, Οικονόμου (46' λ.τρ. Σαλαμούρας), Ντούρο, Καρακίτσιος (70' Τσιάνος), Τσιουρέλης, Καραλής.