noodles volos banner

Αίας-Μυρμιδόνες 1-0

Πάτησε κορυφή ο Αίας με το σημερινό 1-0 κόντρα στους Μυρμιδόνες στο γήπεδο της Σούρπης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 72' και το πέτυχε ο πρώτος σκόρερ των "κιτρινόμαυρων", Θανάσης Παπαδόπουλος ύστερα από ασίστ του Καλοδήμου.
Για τον Αίαντα, σημαντικότερες ευκαιρίες στο 32' με φάουλ του Κωστούλα που απέκρουσε εντπωσιακά ο Σταμέλος και η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι και στο 78' διπλή φάση για γκολ. Πλασέ του Παπαδόπουλου, απέκρουσε ο Σταμέλος και στην επαναφορά ο Κωστούλας πλάσαρε κι απέκρουσε ξανά πεσμένος με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ των Μυρμιδόνων.
Για τους Μυρμιδόνες, μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 14' ο Θεοδωρίδης νικήθηκε από τον Λαγό σε τετ-α-τετ, στο 21' ο Λάμπρου δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι από τον αντίπ0αλο γκολκίπερ, ενώ στο 43' ο Λάμπρου δέχθηκε κάθετη πάσα, πλάσαρε σε κενή εστία αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ του Γιάννη Αντζούρη που πέρασαν λίγο άουτ. Να σημειωθεί ότι στο 25' αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Θάνος Θεοδώρου για διαμαρτυρία προς το διαιτητή.
Τέλος, οι ποδοσφαιριστές των Μυρμιδόνων εμφανίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα, με μπλουζάκια που είχαν τη φωτογραφία του Βασίλη Μάντζιου και το μήνυμα "Νever give up" (δηλαδή "ποτέ μην τα παρατάς") ως ένδειξη συμπαράστασης στον άτυχο συμπαίκτη τους που έσπασε το πόδι στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Βέργας, Καλοδήμος, Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς (86' Γεωργίου), Παπαδόπουλος (89’ Νικηφοράκης).
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ευθυμίου, Τσαπέρος (57’ Μπουρνάκης), Δ. Μπούρχας (81’ Ντ. Φέζο), Άντ. Φέζο, Παλάσκας, Αντζούρης, Θεοδωρίδης (67' Κουάτσκα), Αναστασίου.