noodles volos banner

Ο απόηχος της 12ης αγωνιστικής

 

Αμετάβλητη η κορυφή στον 1ο όμιλο, αλλαγή σκυτάλης στο 2ο καθώς ο Αίας πέρασε πρώτος, ύστερα από τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής που έγιναν το Σαββατοκύριακο και ήταν η προτελευταία για τον πρώτο γύρο. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στις 3-4/1/15. Ας δούμε τις ομάδες με τη γλώσσα των αριθμών.

 

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου έγινε η πρώτη ομάδα που έφθασε σε διψήφιο αριθμό νικών. Με εξαίρεση τα δύο ντέρμπι με Σκιάθο και Σαρακηνό, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καθαρίσει όλα τα υπόλοιπα ματς χωρίς να δεχθούν γκολ! Διατηρούν το μηδέν στην άμυνα για πέντε 90άλεπτα. Έκτο στη σειρά τρίποντο για τη Σκιάθο, που στο νησί μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, τρίτη φορά που οι “κυανόλευκοι” σημείωσαν τέσσερα γκολ. Στα τέσσερα τελευταία ματς στα Λεχώνια, ο Θησέας δεν έχει δεχθεί γκολ, έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας. Για δεύτερη σερί αγωνιστική σημείωσε τρία γκολ, συνολικά για τέταρτη στη σεζόν (έχει και μια πεντάρα). Δεύτερη ήττα για τον Σαρακηνό, στους μισούς αγώνες έχει σκοράρει από μία φορά, ενώ ο Άρης έμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Μάλιστα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχει δεχθεί σε όλα από δύο γκολ.
Τέσσερις αγώνες ως γηπεδούχος έχει δώσει η Δημητριάς, τους έχει κερδίσει όλους, τους δύο τελευταίους με σκορ 2-0, ενώ η Αγία Παρασκευή νίκησε 2-1, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Επτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ΑΕ 2002, πέμπτο ματς που δέχθηκε τρία γκολ ο Πανιώνιος, ενώ ο Μαγνησιακός γνώρισε την έβδομη ήττα του. Μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου η ΑΕ Διμηνίου που έχει την καλύτερη επίθεση με 32 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με μόλις 2, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε οκτώ αγώνες. Χειρότερη επίθεση για τον Μαγνησιακό με 10 και χειρότερη άμυνα για τον Πανιώνιο με 23.

Στο 2ο όμιλο, ο Αίας προσπέρασε τον ΓΣΑ που είχε το ρεπό του και ανέβηκε στην κορυφή. Η ομάδα της Σούρπης έχει τις περισσότερες νίκες στον όμιλο (9), ενώ στο γήπεδό της μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Η Δήμητρα έφερε 3-2 όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι στην Ευξεινούπολη, μόνο που χθες το κέρδισε... Εντυπωσιακός ο Αστέρας, έχει 13 πόντους στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Με 2-1 δέχθηκε τις δύο ήττες του στη σεζόν, το Σάββατο ήταν η τρίτη και φαρμακερή... αλλά το ίδιο σκορ που έδωσε νίκη. Τέταρτη ήττα για τους Μυρμιδόνες που έχουν δύο 90άλεπτα χωρίς να σκοράρουν. Τέταρτη ισοπαλία για τον Πρωτεσίλαο, οι τρεις είναι με 1-1, ενώ η ομάδα του Πτελεού έχει δεχθεί από ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Μόλις δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα, με 2-0 είχε χάσει στο Ριζόμυλο η Αγχίαλος, με 2-0 κέρδισε τον Αχιλλέα. Μάλιστα η ομάδα της Αγχιάλου πέτυχε για πρώτη φορά φέτος δύο γκολ, μετά από τρεις νίκες που είχε με 1-0. Ύστερα από καρέ ηττών, η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου πήρε βαθμό, με 1-1 ήταν και το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα. Τρίποντο έπειτα από έξι αγωνιστικές για τον Αετό, στα μισά ματς δεν έχει σκοράρει ο Αχιλλέας που έχασε ξανά με 2-0 όπως και στην 11η αγωνιστική.
Καλύτερη επίθεση για τον ΓΣΑ με 24, χειρότερη για Αγχίαλο και Αχιλλέα με 6 τέρματα, ενώ όσον αφορά στην άμυνα, καλύτερο νούμερο τα 5 γκολ που έχει ο ΓΣΑ και χειρότερο τα 32 της Μακρινίτσας.

Φ.Γ.

 

 

Last modified onMonday, 22 December 2014 11:13