noodles volos banner

Όλες οι μεταγραφές στην Α' ΕΠΣΘ

Mία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων για τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, το magnesiasports κάνει σήμερα έναν πρώτο απολογισμό για τις προσθήκες στα σωματεία της Α' Τοπικής, με τη σημείωση ότι αναφέρουμε μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί κι ανακοινωθεί από προέδρους ή προπονητές των ομάδων.

 

Η ΑΕ Διμηνίου πρόσθεσε δύο τερματοφύλακες στο ρόστερ της, τους Αντώνη Βλαχόπουλο από τον Ρήγα Φεραίο και Ανατολή από τον Μαγνησιακό, ενώ δυναμικά κινήθηκε ο Θησέας που απέκτησε τους Άκη Χάνο και Παναγιώτη Σιδηρόπουλο από τον Πύρασο, τον Ηλία Ισά από την Ιωλκό κι επέστρεψε ο γκολκίπερ Νίκος Μπουργάνης από την Νίκη Βόλου.
Εξαιρετική κίνηση για τον Σαρακηνό όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα καθώς συμφώνησε με τον Βλάση Στούκα από τον Πύρασο, ο Μαγνησιακός πήρε το νεαρό μεσοαμυντικό Χρήστο Τσιγκλιφή από την Αγία Παρασκευή, τον επιθετικό Νίκο Αθανασιάδη από τον Άρη, ενώ επέστρεψε από την ΑΕ Διμηνίου στην κυανόλευκη ομάδα ο Γιώργος Γκέρτσος.
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ηρακλή Βόλου που έχει νέους παίκτες τους τον στόπερ Παύλο Μπαρέκα από τον Μαγνησιακό, τον αριστερό μπακ Δημήτρη Μαραγκό από τον Θησέα και τον μεσοαμυντικό Αλέκο Τσαντόπουλο από την Αγία Παρασκευή. Ο Άρης Μελισσατίκων ενισχύθηκε με τον αμυντικό Βασίλη Δήμου από την ΑΕ 2002, τον στόπερ Χρήστο Μαγιόγλου από την Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τον επιθετικό Φάνη Βλαχόπουλο από την Αγία Παρασκευή και τον επιθετικό Βαγγέλη Ζηρδέλη από τον Ρήγα Φεραίο. Σημαντική μεταγραφή για τον Πανιώνιο ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μπαλτσιάκης από τον Σαρακηνό. Η ΑΕ 2002 έχει νέο τερματοφύλακα τον Μάριο Καφόρο από τον Παγασητικό, ενώ στην Ιωλκό αγωνίζονται πλέον ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Στρούγγης που ανήκε στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, ο δεξιός μπακ-χαφ Κώστας Κούτσικος που έπαιζε στη Δάφνη, ο μέσος Λούις Λουντμίλο από τον Απόλλωνα Καναλίων και ο τερματοφύλακας Γιάννης Πρέζας.

Στο 2ο όμιλο, δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε ο ΓΣ Αλμυρού. Με την κυανόλευκη φανέλα αγωνίζονται πλέον ο μεσοεπιθετικός Νίκος Βούλγαρης και ο αμυντικός Φώτης Πλαβός προερχόμενοι από τον Πύρασο, ο μέσος Βασίλης Αναστασίου από τους Μυρμηδόνες και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Πλακαρός από τον Σαρακηνό. Ο Αίας Σούρπης πήρε τον επιθετικό Ηλία Τσιάρα, ενώ στην Δήμητρα γύρισε ο Γιάννης Χατζέλας από τον ΓΣΑ, αποκτήθηκαν ο επιθετικός Δημήτρης Γκιούρκης από τον Πανιώνιο και ο επίσης επιθετικός Θοδωρής Πιπινής από ομάδα της Μυτιλήνης.
Αρκετές κινήσεις για τον Αστέρα. Πήρε τον επιθετικό Σπύρο Νούσια από την ΑΕ Διμηνίου, τον επιθετικό Δημήτρη Περιβολιώτη από ομάδα της Φθιώτιδας, τον επιθετικό Βαγγέλη Μαγγιώρο από την Ιωλκό, τον αριστερό χαφ Τάκη Αποστολόπουλο από την ίδια ομάδα, τον μεσοαμυντικό Νίκο Μπατσικώστα από τον Σαρακηνό. Από τον ΓΣΑ μετακινήθηκαν στον Πρωτεσίλαο οι Ραφαήλ Μιχόπουλος και Ιάσων Ακρίβος. Ο πρώτος μπορεί να παίξει τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή επιστρέφοντας ύστερα από ένα χρόνο στο σύλλογο, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας.
Μεταγραφές για τον Διαγόρα αποτελούν ο Κώστας Καραπλιάγκος που επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από 1,5 έτος στον Σαρακηνό, ο επιθετικός Γιώργος Καπούλας που ανήκε στον ΓΣ Αλμυρού, ο μέσος Φώτης Γιώργης και ο αμυντικός Ανδρέας Γιάλουρας από την Ιωλκό, ο αμυντικός Χολέβας από τον ΓΣΑ. Με τη φανέλα των Μυρμηδόνων αγωνίζεται πλέον ο επιθετικός Γκάμπας από τον Ρήγα Φεραίο. Οι Δήμος Περπερίδης, Κώστας Κωστόπουλος, Χρήστος Γάκας, Χρήστος Στέκας και Δημήτρης Μαρμαγκιόλης αποτελούν τις μεταγραφές του Αχιλλέα, ενώ ο Άθλος έχει νέα πρόσωπα τους Γιάννη Μπέη, Λευτέρη Φωτιάδη, Γιώργο Αυγουλά και τον επιθετικό Χρυσοστομίδη. Τέλος, την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου θα ενισχύσουν ο μέσος Ανδρέας Παπαδάκης, ο τερματοφύλακας Νίκος Κόττορας και ο επιθετικός Δημήτρης Ζαγκαβιέρος.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

 

 

Last modified onMonday, 26 January 2015 10:27