noodles volos banner

Στην ΑΕ Διμηνίου ο Κατσαρός

Ο Μιχάλης Κατσαρός αποτελεί την τρίτη μεταγραφή για την ΑΕ Διμηνίου. Μετά τους τερματοφύλακες Ανατολή και Βλαχόπουλο, η ΑΕΔ ολοκλήρωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η μεταγραφή έγινε με καθυστέρηση έξι μηνών, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΔ αλλά κατέληξε τελικά στον Άρη Μελισσατίκων.
Ο Κατσαρός παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είχε πέρυσι μια γεμάτη σε συμμετοχές χρονιά με την πρωταθλήτρια στο τοπικό Σερρών, ΑΕ Χρυσού και στον Άρη ξεκίνησε βασικός, σταδιακά όμως οι συμμετοχές του μειώθηκαν λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Πλέον, επιστρέφει στο Διμήνι για να βοηθήσει την τοπική ομάδα να παραμείνει στην κορυφή και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην Α' ΕΠΣΘ.
Για τους "κιτρινόμαυρους" του Κώστα Παπαστεργίου, η προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι στη Σκιάθο συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ο Σατελιάν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ο Τσεκούρας ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και έτσι, η ΑΕΔ αναμένεται να μεταβεί στο νησί πλήρης για το σημαντικό αυτό ματς το μεσημέρι της Κυριακής.