noodles volos banner

Αστέρας-Αίας 2-1

Τη νίκη έδωσαν σήμερα στον Αστέρα οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Λουφόπουλος και Σεσκλιώτης Τη νίκη έδωσαν σήμερα στον Αστέρα οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Λουφόπουλος και Σεσκλιώτης

Με “χρυσή” αλλαγή τον Τίμο Σεσκλιώτη, ο Αστέρας πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αίαντα, αν και δέχθηκε γκολ από τα αποδυτήρια... σε ματς που έγινε σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και είχε δραματική εξέλιξη αφού λίγο πριν το νικητήριο τέρμα στο φινάλε, οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι.

Το 0-1 στο 4ο λεπτό όταν από πάσα του Παπαδόπουλου, ο Τσιάρας σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το 1-1 στο 75' με γκολ που σπάνια σημειώνεται στα γήπεδα του τοπικού. Από κόρνερ του Μυλωνά, ο αρχηγός Λουφόπουλος σκόραρε με ενάεριο τακουνάκι! Από το πρώτο δοκάρι όπου πετάχτηκε, η μπάλα κατέληξε στο πίσω παραθυράκι. Στο 85' υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Παναικολόπουλου, όμως ο Λαγός νίκησε τον Νούσια από την άσπρη βούλα. Το τελικό 2-1 στο 90'. Ο Ρέβης έκανε την μπαλιά και ο Σεσκλιώτης με σουτ χάρισε τη νίκη στον Αστέρα, που ήταν η όγδοη σε εννιά ματς στο Ριζόμυλο (συν μία ισοπαλία για τον καλύτερο εντός έδρας απολογισμό του 2ου ομίλου).
Στο 75', στη φάση του 1-1, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοντογεωργάκης. Ο παίκτης του Αίαντα όντας πεσμένος στο τερέν, ήταν να γίνει αλλαγή, όμως ο διαιτητής είπε να γίνει πρώτα η σέντρα από τους φιλοξενούμενους, μετά το γκολ, και όχι η αντικατάσταση, σύμφωνα με τα όσα μάς αναφέρθηκαν από πλευράς της ομάδας της Σούρπης. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί ο έμπειρος παίκτης για διαμαρτυρία.
Από τον Αστέρα, Νούσιας και Περιβολιώτης έχασαν ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οι προαναφερθέντες και ο Τριχόπουλος είχαν φάσεις στην επανάληψη, ενώ για τον Αίαντα, Παπαδόπουλος, Τσιάρας απώλεσαν τετ-α-τετ στο 22' και 35' αντιστοίχως, ο Παπαδόπουλος είχε σουτ από κοντινή απόσταση στο 75'.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης, Μπατσικώστας (52' Σεσκλιώτης), Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Τζούμας (65' Καραμανιώλας), Παπαγιαννόπουλος, Μπούρντα, Ρέβης, Νούσιας, Περιβολιώτης, Γάρος (46' Τριχόπουλος).
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κοντοβάς, Λανάι (77' Σπανός), Παπαδόπουλος, Τσιάρας.