noodles volos banner

"Το καλό κλίμα στην ομάδα είναι πάνω από τα αποτελέσματα"

Χρειάστηκε να περιμένει πέντε μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος η Ιωλκός για να γευτεί τη χαρά της νίκης, της πρώτης στην Α' Κατηγορία στην ιστορία της ομάδας. Για τον αγώνα με τη Δημητριάδα και τους νεοφώτιστους μίλησε στο magnesiasports ο δεξιός μπακ-χαφ Δήμος Τόντας ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα και στο ματς της Κυριακής, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ.
“Eίχαμε πει ότι θέλαμε να μπούμε στον Μάρτιο με νίκη και τα καταφέραμε! Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι πετύχαμε πρώτου γκολ και πήγαμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, γιατί συνήθως είτε ήμαστε στην ισοπαλία είτε χάναμε, με αποτέλεσμα να μας επηρεάζει αυτό ψυχολογικά. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια, πήραμε μια νίκη που περιμέναμε αρκετό καιρό”.
Ερωτηθείς για τη φετινή πορεία και τη συνέχεια, απάντησε: “Σίγουρα δεν είχαμε την πορεία που θα θέλαμε αλλά πιστεύω ότι μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, θα έρθουν κι άλλες νίκες. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ήμασταν άτυχοι σε αρκετά ματς που δεχθήκαμε γκολ στο φινάλε, σε κάποια άλλα δεν είχαμε καλές διαιτησίες, το σημαντικό όμως είναι πως για την Ιωλκό τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα”.
Και συνέχισε λέγοντας: “Παίζουμε σε κάθε αγωνιστική για τη νίκη, μας ενδιαφέρει να έχουμε θετικά αποτελέσματα, αλλά κυρίως η Ιωλκός είναι μια μεγάλη παρέα. Αυτό το κλίμα θέλουμε να διατηρήσουμε και πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει. Μπορεί να μην κρατηθούμε στην κατηγορία, αλλά το κλίμα στην ομάδα μας είναι σαν να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Είναι κρίμα που δεν ήρθαν οι νίκες νωρίτερα, ωστόσο στο ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο, ορισμένα πράγματα είναι πιο σημαντικά από μία νίκη ή μια ήττα. Στην Ιωλκό, ανεξαρτήτως κατηγορία που αγωνιζόμαστε, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με φιλικούς δεσμούς κι αυτό είναι η επιτυχία του συλλόγου μας”.