noodles volos banner

Μαριγκλέν: Πέτυχε τόσα γκολ όσα όλοι οι συμπαίκτες του!

Ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή Α' ΕΠΣΘ -τους λιγοστούς θα προσθέταμε- είναι ο Αϊντίν Μαριγκλέν του Πρωτεσιλάου, ο οποίος έχει βρει δίχτυα 21 φορές, λιγότερα γκολ στους δύο ομίλους μόνο από τον Παπαδόπουλο του Αίαντα (23) και τον Σκέμπι της Σκιάθου (22). Ο 19χρονος επιθετικός όμως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια και να κυνηγήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας μιας και στο σαββατιάτικο ματς με τις Μικροθήβες, είχε σοβαρό τραυματισμό. Υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης που θα του στερήσει τη συμμετοχή στα παιχνίδια με Αετό και Δήμητρα.
Μάλιστα, είναι αξιοπερίεργο ότι τραυματίστηκε γύρω στο 65ό λεπτό, ο προπονητής του Μιχάλης Ανδρωνάς θέλησε να τον κάνει αλλαγή αλλά ο ίδιος επέμενε πως είναι καλά συνεχίζοντας να αγωνίζεται. Λίγο αγότερα σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πέμπτο του Πρωτεσιλάου. Μετά τη λήξη, ο πόνος δεν υποχωρούσε και μετέβη στο Νοσοκομείο όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι είχε βγει η ωμοπλάτη και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Μαριγκλέν την είχε ξαναβάλει στη θέση της αλλά όχι στη σωστή θέση!
Πάνω από τον πόνο, ο νεαρός παίκτης έβαλε το πάθος και τη θέληση για να παίξει, έδειξε αυταπάρνηση κι άγνοια κινδύνου βοηθώντας μέχρι τέλους τους “κυανόλευκους”. Ο Μαριγκλέν βρίσκεται στην ομάδα του Πτελεού από 14 ετών. Στην αρχή αγωνίζονταν ως αριστερός μπακ ή χαφ, όμως τη φετινή σεζόν χρησιμοποιείται στην κορυφή της επίθεσης και έχει αναδειχθεί σε αρχισκόρερ. Ένα φοβερό στοιχείο είναι ότι σημείωσε τόσα γκολ όσα όλοι οι συμπαίκτες του μαζί! Ο Πρωτεσίλαος μετράει 42 τέρματα στη φετινή Α' ΕΠΣΘ σε 22 αγώνες, εκ των οποίων ο Μαριγκλέν σημείωσε ακριβώς τα μισά, 21! Βρήκε δίχτυα σε 10 αγώνες έχοντας τέσσερα χατ τρικ (!) με Μακρινίτσα εντός κι εκτός έδρας, Αετό εντός, Αχιλλέα εντός, σε τρεις αγώνες σκόραρε δύο φορές με Αχιλλέα εκτός, Αίαντα εκτός, ΕΜΑ εντός, ενώ από μία φορά σκόραρε στα ματς με Διαγόρα, Αστέρα, Αγχίαλο.
Αναμφίβολα, μπορεί να χαρακτηριστεί MVP για το σύλλογο του Πτελεού στο πρωτάθλημα και ένας από τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες στην Α' ΕΠΣΘ.ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onTuesday, 31 March 2015 13:14