noodles volos banner

"Τελικός" για ΑΕΔ, ματς παραμονής σε Αχίλλειο και Κερασιά

 

Με τρεις αγώνες στον 1ο όμιλο (οι άλλοι μία ημέρα αργότερα) και έξι στο 2ο συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Α' ΕΠΣΘ με την εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 1 Απριλίου. Η ΑΕ Διμηνίου παίζει τον “τελικό” της στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, ενώ Αχιλλέας κι Άθλος, κοντράρονται με φόντο μια θέση παραμονής στην κατηγορία.

 

Σημαντικότερο σίγουρα παιχνίδι αυτό ανάμεσα στη Δημητριάδα και την ΑΕ Διμηνίου. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου θέλει μόνο τη νίκη για να προσπεράσει τη Σκιάθο λίγο πριν την τελευταία στροφή και να αγκαλιάσει την πρώτη θέση, ώστε να διεκδικήσει στη συνέχεια τον τίτλο. Από την άλλη, η Δημητριάς έχει δείξει ότι δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Άλλωστε, μπορεί να είναι νεοφώτιστοι αλλά φιγουράρει στην 5η θέση της κατάταξης και διατηρεί αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών στις οποίες πέτυχε δέκα γκολ.
Στην Αγία Παρασκευή, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Άρη που μοιράζονται φέτος το ίδιο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι του Στέλιου Μαλακασιώτη προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη το Σάββατο και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, από την άλλη οι “κιτρινόμαυροι” του Θανάση Βλαχόπουλου έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη μιας και την αγνοούν από τις 11 Ιανουαρίου, εδώ και εννιά παιχνίδια. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για Θησέα και Μαγνησιακό στην Αγριά, χωρίς όμως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού φιλοξενεί τους Μυρμιδόνες και εφόσον δεν χάσει, εξασφαλίζει την πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για το διπλό τελικό της κατηγορίας. Η δεύτερη Δήμητρα κοντράρεται με τον τέταρτο Αίαντα, ο Αστέρας έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Αγχιάλου, ενώ ο Διαγόρας αγωνίζεται στις Μικροθήβες. Στην Κερασιά, ο Αετός θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην παραμονή. Η ομάδα του Κώστα Σπαθούλα έπεσε στην προτελευταία θέση αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού σώζεται εφόσον κερδίσει τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Προέρχεται από δέκα σερί ήττες, όμως κόντρα στον Πρωτεσίλαο δεν έχει περιθώρια για ακόμη μία... Τέλος, μεγάλο ματς αναμένεται στο Αχίλλειο όπου ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται τον Άθλο. Στους 14 βαθμούς οι γηπεδούχοι που εξασφαλίζουν παραμονή με νίκη, στους 12 οι φιλοξενούμενοι που έχουν την ευκαιρία τους να σώσουν τη σεζόν...

Last modified onTuesday, 31 March 2015 12:16