noodles volos banner

Μια φωτογραφία, δέκα τίτλοι...

Μία φωτογραφία, δέκα τίτλοι! Παναγιώτης Βούλγαρης, Φώτης Πλαβός και Χρήστος Γρούνας ποζάρουν με το τρόπαιο του πρωταθλητή Α' ΕΠΣΘ, το δέκατο του ΓΣ Αλμυρού αλλά και το δέκατο συνολικά εάν προσθέσουμε τους τίτλους των τριών συγκεκριμένων παικτών στην κυανόλευκη ομάδα.
Ο Γρούνας είναι ο παλιότερος όλων καθώς επέστρεψε φέτος στο σύλλογο ύστερα από 12 χρόνια πορείας σε Ρήγα Φεραίο, Εθνικό, Δήμητρα κι Αίαντα. Ο αξιόλογος κεντρικός αμυντικός με τη μεγάλη καριέρα, βασικός σε όλη την πορεία του Αλμυρού, είχε παίξει ξανά στην ομάδα από το 1990 έως το 2002 και το φετινό ήταν το τέταρτο πρωτάθλημα μετά από αυτά των 1996, 1998, 2001. Ο Φώτης Πλαβός άρχισε να αγωνίζεται από τα 14 στην πρώτη ομάδα και μετράει τέσσερις τίτλους, το 2001, το 2004, το 2011 και το 2015. Επίσης, όσον αφορά στον Παναγιώτη Βούλγαρη έχει δύο τίτλους αφού στο προηγούμενο πρωτάθλημα έλειπε φορώντας τη φανέλα του Πυράσου. Συνολικά, δηλαδή δέκα πρωταθλήματα για τους τρεις παίκτες της φωτογραφίας!
Από το φετινό έμψυχο δυναμικό του ΓΣΑ, ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρόπαια είναι ο Λεωνίδας Κωτούλας. Μπορεί να μην αγωνίστηκε καθόλου αλλά ανήκε στο ρόστερ! Έτσι, ως παίκτης πήρε το πέμπτο πρωτάθλημα, το πρώτο ήταν το 1996 και το τελευταίο δεκαεννιά χρόνια αργότερα!