noodles volos banner

Συνεχίζει επίσημα με Καλογήρου ο ΓΣΑ - Oι προπονητές όλων των τμημάτων

Σε μαζική ανακοίνωση των προπονητών που θα ηγηθούν των τμημάτων του προχώρησε η νέα διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού και επίσημα. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει όπως αναμενόταν ο Λευτέρης Καλογήρου, ενώ στο μπάσκετ το τιμόνι ανέλαβε ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το magnesiasports. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό  Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 22ας  Ιουλίου 2015 μετά από εισήγηση των αρμοδίων επιτροπών μεταγραφών του συλλόγου ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη-ανανέωση συνεργασίας  των παρακάτω προπονητών.

  1. Για το τμήμα ποδοσφαίρου  την ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή Λευτέρη Καλογήρου .
  2. Για το τμήμα στίβου την ανανέωση της συνεργασίας  των προπονητών στίβου Καραπτσιά Χάιδως και Κρανά Ανάργυρου.
  3. Για το τμήμα βόλεϊ την ανανέωση της συνεργασίας  του προπονητή  Ξύδη Περικλή.
  4. Για το τμήμα Μπάσκετ την πρόσληψη του  προπονητή  Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Η άψογη συνεργασία τον προηγούμενο χρόνο, η ταύτιση απόψεων, το ήθος, οι γνώσεις και η εργατικότητα των τριών πρώτων προπονητών είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους που συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Ο προπονητής του τμήματος Μπάσκετ  Γκουγκουτούδης Παναγιώτης είναι απόφοιτος της Σχολής  Προπονητών Γ' Κατηγορίας και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Το Διοικητικό Συμβούλιο τους εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες στο έργο τους και θα ναι δίπλα τους για το καλό των τμημάτων του Συλλόγου.

 

Last modified onWednesday, 29 July 2015 13:38