noodles volos banner

Ενισχυμένη η Ένωση Μικροθηβών-Αϊδινίου

Ενισχυμένη παρουσιάζεται η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έγιναν λίγες προσθήκες, ωστόσο υπήρξαν "εσωτερικές μεταγραφές" που χαροποίησαν τον τεχνικό Χρήστο Αναγνώστου.
Συμφώνησαν να αγωνιστούν με την ομάδα (και θα κατατεθούν τα δελτία όταν ανοίξει ο κωδικός της ΕΠΣΘ στην ΕΠΟ) ο πολύπειρος γκολκίπερ Χρήστος Σχουλής, ο οποίος μετά τον Πρωτεσίλαο πέρυσι, προτίμησε να αγωνιστεί στην ΕΜΑ, ο επιθετικός Γιώργος Αναγνώστου, γιος του προπονητή, που φιλοδοξεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έχοντας ξεπεράσει σοβαρό τραυματισμό και ο 19χρονος επιθετικός Αντώνης Γκαμάλιας. Ο τελευταίος έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στη μέχρι τώρα προετοιμασία και τα φιλικά. Αγωνίζονταν στην Κ20 της Καλλιθέας και θα παίξει στην ομάδα του χωριού από το οποίο κατάγεται ο πατέρας του, τις Μικροθήβες.
Παράλληλα, γυρίζει στο σύλλογο ύστερα από παρουσία στον Αίαντα στο β' μισό της περασμένης περιόδου ο Αλμπέρτο Λανάι που μπορεί να βοηθήσει σε διάφορες θέσεις κι αποτελεί σημαντική μονάδα, ενώ συμμετέχουν ξανά στις προπονήσεις οι νεαροί Σαματάς, Διαμαντένιας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η προετοιμασία διεξάγεται στο γήπεδο των Μικροθηβών, αλλά για τη σεζόν 2015-16, η έδρα των αγώνων θα είναι το γήπεδο Αϊδινίου "Κωνσταντίνος Ζουμπουρλής" το οποίο ανακατασκευάστηκε, έγινε σπορά νέου χλοοτάπητα και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα επίσημα παιχνίδια της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου.