noodles volos banner

Άρης-Σκιάθος 4-1

Δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το τελικό σκορ η επικράτηση του Άρη κόντρα στη Σκιάθο, τουλάχιστον στην πρώτη ώρα του παιχνιδιού. Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Γεωργούλα ύστερα από φάουλ του Μυλωνά, είχαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 35' με τον Ακτσιαλή να βγάζει σε θέση για γκολ τον Πετρόπουλο αλλά το σουτ του έφυγε στα πλάγια. Οι νησιώτες έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 38' με τους Μυστάκου, Σκέμπι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και αντίπαλος πάνω στη γραμμή και είχαν δοκάρι στο 40' με τον Μυστάκου. Τελικά το 1-1 σημειώθηκε στο 50' από τον Σκέμπι. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους που στη συνέχεια πέτυχαν το 2-1 στο 62ο λεπτό με τον Στραβέλα (από μπαλιά του Παπαγιαννόπουλου), ενώ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε το 3-1 με το κεφάλι (σε σέντρα του Ίμπρα). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ ο Ακτσιαλής στο 82', ενώ μετά την ισοφάριση ο Άρης είχε κι άλλες ευκαιρίες με τους Στραβέλα, Τσίρο, Πετρόπουλο.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Ίμπρα, Μυλωνάς, Καψιώτης (60' Παπαγιαννόπουλος), Γεωργούλας (75' Γκατζούνας), Περιβολιώτης, Τσίρος, Τσιαντής, Στραβέλας, Ακτσιαλής, Πετρόπουλος (80' Μπούρντα).
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Γαζέτης (65' Δ. Γιαουράκης), Δ. Μιαρίτης, Τουρναβίτης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου (70' Φερετζέλης), Μανωλιός, Μυστάκου, Σαρρής (80' Γ. Γιαουράκης), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.